Головна Новини Світ Решта світу У Британії зарізали найбагатшу людину країни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії зарізали найбагатшу людину країни

У поліції телеканалу повідомили, що за підозрою в скоєнні вбивства затримано 34-річного чоловіка

9 квітня 2021, 03:57
Поділіться публікацією:

У графстві Дорсет був убитий 83-річний Річард Саттон — один з найбагатших людей країни — він займав чотириста тридцять п'яту стрічку  в британському "Форбс". Стан загиблого оцінюють в 301 млн фунтів стерлінгів. У його власності знаходяться, в тому числі 5-зіркові лондонські готелі Sheraton Grand і Athenaeum hotels.

У Британії зарізали найбагатшу людину країни

США (фото з відкритих джерел)

На нього було скоєно збройний напад. Злочинець, який напав на мільйонера в його власному будинку, також поранив 60-річну дружину Саттона — вона отримала серйозне поранення, і в критичному стані була госпіталізована в лікарню Брістоля. Зберігається загроза життю потерпілої. За повідомленням правоохоронців, нападник був знайомий з господарем будинку. За підозрою в злочині в Лондоні був затриманий 34-річний чоловік.

Нагадаємо, онкологія забрала життя ще одного талановитого актора зі світовим ім'ям. Через ракову пухлину мозку помер британець Пол Ріттер, відомий українському глядачеві за роллю вченого Дятлова з серіалу "Чорнобиль".

Ріттер пішов з життя в сімейному колі. У нього залишилися дружина і двоє синів — Ной і Френк. Місяць тому, на початку березня актору виповнилося 55 років. Народжений в британському Кенті Пол Ріттер мав славу серед колег дуже милою і ввічливою людиною. В акторському співтоваристві багато цінували його талант і одержували задоволення з ним співпрацювати. Попри досить гучні ролі в кінематографі, Ріттер все ж позиціонував себе як театральний актор. На підмостки він частіше виходив в десятих роках нинішнього століття. У 2012-му він зіграв Еда Буна в постановці "Дивний випадок із собакою вночі", а через рік виступив в ролі Джона Мейджора в "Аудієнція" (його незрівнянною партнеркою по сцені стала відома актриса Хелен Міррен). Українські глядачі знають Пола Ріттера не тільки, по серіалу "Чорнобиль", але й по іншим вагомим фільмам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Саша

9 квітня 2021, 03:23

Даже в заголовке ошибки. Кто пишет эти новости, бомжи?


Новини