Головна Новини Світ Решта світу У Грузії заявили, що Саакашвілі готував державний переворот
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії заявили, що Саакашвілі готував державний переворот

Опозиціонер їхав до Грузії з планом держперевороту

2 жовтня 2021, 10:31
Поділіться публікацією:

Колишній очільник Грузії Міхеїл Саакашвілі готував державний переворот. Таку заяву голови правлячої партії Грузії Іраклія Кобахідзе цитує агентство Interpressnews.

У Грузії заявили, що Саакашвілі готував державний переворот

Міхеїл Саакашвілі, фото з відкритих джерел

Кобахідзе повідомив, що давно вже просив затримати Саакашвілі. Політик каже, що опозиціонер їхав до Грузії з планом держперевороту. Тому правоохоронці були змушені його затримати. За його словами, всі процедури будуть здійснюватися у правовий спосіб.

"Що стосується спеціальної операції, то вона має свої правила. Щоб спеціальна операція досягла своєї мети, природно, що конфіденційність повинна бути захищена на високому рівні. Це прості правила будь-якої спецоперації. Ці правила були дотримані, і одна з причин успіху операції полягала у тому, що ця конфіденційність була належним чином захищена. Операція повністю належить правоохоронним органам", — сказав Іраклій Кобахідзе.

Голова правлячої партії зазначив, що операція пройшла успішно і все було належним чином організовано. Іраклій Кобахідзе назвав дев'ять років правління Саакашвілі "злочинним режимом". Затримання позбавило Саакашвілі ресурсів для проведення акцій, мітингів і "переворотів".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишнього грузинського президента, ексгубернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі, який останнім часом проживав в Україні, затримали на території Грузії. За Саакашвілі стежили як тільки він покинув територію України і попрямував до Грузії. За словами прем'єр-міністра, в операції брали участь міністр внутрішніх справ Грузії та Служба державної безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини