Головна Новини Світ Решта світу У Ліверпулі таксист запобіг теракту, замкнувши смертника в авто
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ліверпулі таксист запобіг теракту, замкнувши смертника в авто

Внаслідок вибуху пасажир загинув, а водія госпіталізували

15 листопада 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

У неділю в Ліверпулі біля жіночої лікарні вибухнуло таксі, де сидів пасажир із вибуховим пристроєм. Водій встиг вистрибнути, його шпиталізували. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія ВВС. Інцидент стався у неділю пам'яті. Внаслідок вибуху пасажир загинув, а водія госпіталізували.

У Ліверпулі таксист запобіг теракту, замкнувши смертника в авто

Теракт - фото з відкритих джерел

Наголошується, що ліверпульський таксист Девід Перрі підібрав пасажира, який попросив відвезти його до англіканського собору, де проходив парад на День пам'яті. Там були присутні військові, ветерани та місцева влада. Коли пасажир побачив, що дороги заблоковані, він попросив натомість відвезти його до центру міста. Коли автомобіль проїжджав повз жіночу клініку, пасажир попросив зупинити біля неї. Водій у цей момент зауважив, що у пасажира під одягом стирчать якісь дроти. Девід вискочив з машини і замкнув пасажира. За мить пролунав вибух. Офіційно особу загиблого пасажира поки що не встановлено. Щодо водія, то його травми не загрожують життю.

Нагадаємо, у п'ятницю, 15 жовтня, під час ранкового намазу терористи-смертники підірвали себе у мечеті Імама Баргах. Відомо про 32 загиблих і 53 поранених людей. Такі дані надали медики іноземним ЗМІ. До цієї мечеті ходять шиїти молитися. Мечеть знаходиться у поліцейському окрузі. За словами очевидців теракту, у приміщенні сталося три вибухи поспіль. Поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за цей теракт. Такий самий вибух стався минулого тижня в Кундузі. Тоді також пролунали вибухи у мечеті. Теракт забрав життя 50 людей, поранення отримали 150 людей. Нагадаємо, що це вже не перший теракт у країні за останні місяці. Раніше був вибух у релігійній школі, у медресі Мазхар аль-Улюм, що знаходиться в афганській провінції Хост. Тоді загинули семеро людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини