Головна Новини Світ Решта світу У Німеччині пояснили, чому Росія не отримає результати аналізів Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині пояснили, чому Росія не отримає результати аналізів Навального

Інститут фармакології та токсикології Бундесверу засекретив результати аналізів російського опозиціонера Олексія Навального

8 вересня 2020, 09:52 comments2836
Поділіться публікацією:

Росія не отримає результати аналізів опозиціонера Олексія Навального. Надавати звіт Москві відмовилися в Інституті Бундесверу в Мюнхені. Там повідомили, що інформація засекречена, пише "Новая газета".

У Німеччині пояснили, чому Росія не отримає результати аналізів Навального

Олексій Навальний. Фото: gazeta.ru

В організмі Навального німецькі експерти виявили сліди отруйної речовини "Новачок". Як саме це  було зроблено — не розкривають. Технологія секретна і саме тому результати аналізів Навального росіяни не отримають.

"Будь-яка додаткова інформація про ті результати дослідження, які ми отримали, дозволить зробити висновки про конкретні знання і навички Бундесверу щодо окремих речовин. Це дуже чутлива сфера. І передавати цю інформацію не можна. Це буде йти в розріз з інтересами Німеччини", — повідомив представник медико-санітарної служби Бундесверу.

Раніше видати результати досліджень Навального попросила у Німеччині Генеральна прокуратура РФ.

Нагадаємо, що російський опозиційний політик опинився в реанімації омської лікарні в середині серпня. Через два дні його перевезли до німецької клініки "Шаріте". Навальний досі залишається без свідомості, але стан його поліпшився. Німецькі лікарі та експерти впевнені, що Навального отруїли речовиною "Новачок".

Також "Коментарі" розповідали про те, що Фонд Навального опублікував розслідування, яке опозиціонер відзняв безпосередньо перед отруєнням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини