Головна Новини Світ Росія У Навального опублікували розслідування, зняте перед його отруєнням
commentss НОВИНИ Всі новини

У Навального опублікували розслідування, зняте перед його отруєнням

У новому розслідуванні згадують депутатів з "Єдиної Росії" Путіна і колишнього генпрокурора Росії

4 вересня 2020, 11:32 comments1162
Поділіться публікацією:








Фонд Олексія Навального опублікував розслідування опозиціонера, яке він знімав саме напередодні отруєння. Політик шукав докази створення депутатами з "Єдиної Росії" корупційних схем в Томську.

У Навального опублікували розслідування, зняте перед його отруєнням

Олексій Навальний. Фото: Павло Головкін/АP

Півгодинне розслідування з'явилося на сторінці Російського фонду боротьби з корупцією. Навальний стверджує, що в Томську діє "депутатська мафія". Нібито всі комунікації в місті взяли під свій контроль обранці з "Єдиної Росії" президента Володимира Путіна. Зокрема, йдеться про лідера партійного відділення в Томську Володимира Рєзнікова.

"У вас є інтернет? Один з найбільших провайдерів належить Рєзникову. Його компанія встановлює камери спостереження. А ще у нього є перукарні, є готель, навіть воду" Юнона "виробляє і продає сім'я Рєзнікова. Виробництво горілки в Томську теж, до речі, належить їм ", — розповіли в розслідуванні.

Крім Рєзнікова в матеріалі згадують ще кількох депутатів-єдиноросів і колишнього генерального прокурора Росії Артема Чайку.

"Вони взяли під контроль міську інфраструктуру і беруть гроші з городян. Потім на ці кошти стають депутатами та підвищують тарифи, щоб їм платили ще більше. І так по колу", — підсумували автори розслідування.


Нагадаємо, що Олексія Навального отруїли два тижні тому. Він якраз мав летіти з Томська в Москву. Незабаром опозиціонера перевезли до німецької клініки "Шаріте". Там лікарі встановили, що політика отруїли хімічною речовиною "Новачок".

Раніше "Коментарі" розповідали про прогнози лікаря стосовно того, чи зможе Олексій Навальний повернутися до нормального життя після настільки сильного отруєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини