Головна Новини Світ Решта світу У Польщі вертоліт з українцями впав в озеро: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі вертоліт з українцями впав в озеро: подробиці

Постраждалих врятували туристи, які пропливали повз

6 липня 2021, 17:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі вертоліт впав в озеро. Про це повідомляє видання RMF24.

У Польщі вертоліт з українцями впав в озеро: подробиці

У Польщі впав вертоліт з українцями на борту. Фото з відкритих істчоніков

У Вармінсько-Мазурському воєводстві, що на півночі Польщі, вертоліт впав в озеро Талти. Як стало відомо, незабаром після зльоту у гвинтокрилої машини почалися проблеми з двигуном і вона почала поступово опускатися, поки не звалилася в воду, а незабаром повністю затонула.

Туристи, які пропливали повз на моторному човні, витягли з води трьох постраждалих. Вони були госпіталізовані. З'ясувалося, що на борту літального апарату перебували громадяни України, які зараз проживають у Польщі.

Жінку і її 17-річну дочку з травмами хребта доставили по повітрю в госпіталь у місті Ольштин. Пілот вертольота знаходиться в лікарні у Гіжицьку. За його станом спостерігають медики.

Рятувальники провели обстеження затонулої машини й з'ясували, що з неї витікає пальне. Фахівці заявили, що екології нічого не загрожує, тому що воно випаровується.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Чехії на заводі з виробництва біопального стався вибух, у результаті якого постраждали кілька людей. Один із них отримав важкі ушкодження і був доставлений вертольотом у лікарню. Пожежники охолоджували виробниче приміщення, де стався вибух, протягом кількох годин. Для цього використовували спеціальну техніку. Детальніше читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що на Далекому Сході було втрачено зв'язок із російським літаком АН-26. Відомо, що у нього на борту знаходилося 28 осіб. Зв'язок із повітряним судном був втрачений за 10 кілометрів до його посадки в місцевому аеропорту. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rmf24.pl/
comments

Обговорення


Новини