Головна Новини Світ Решта світу У Тбілісі молодик отримав 9 куль: що відомо про стрілянину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тбілісі молодик отримав 9 куль: що відомо про стрілянину

У Грузії посеред дня розстріляли молодого хлопця

15 вересня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

У центрі Тбілісі сталася перестрілка під час якої поранено чоловіка. Відомо, що стрілок зробив дев'ять пострілів в бік потерпілого. Про це повідомляє телекомпанія Руставі-2.

У Тбілісі молодик отримав 9 куль: що відомо про стрілянину

Особа потерпілого встановлена, фото з відкритих джерел

Молодого грузина із вогнепальними пораненнями госпіталізували до лікарні Хечинашвілі. Особу потерпілого встановлено — це 22-річний Ніка Кварацхелія. Про стан його здоров'я наразі не відомо.

Повідомляється, що стрілок, який відкрив вогонь на вулиці Анджапарідзе, втік з місця події на автомобілі. У поліції Тбілісі відкрито кримінальне провадження за фактом стрілянини. Причини кривавого злочину та особа нападника встановлюються.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ Грузії, розпочато розслідування замаху на умисне вбивство. Досудове розслідування проводять за статтями 18 (готування до злочину та замах на здійснення злочину), 109 (умисне вбивство) та 236 Кримінального кодексу (протиправне придбання та носіння вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин).

Як повідомляв портал "Коментарі", у Великобританії прогриміла стрілянина. У результаті від вогнепальних поранень в Плімуті загинули щонайменше шестеро людей, включаючи підозрюваного. За інформацією правоохоронних органів, одна з постраждалих отримала медичну допомогу на місці, проте незабаром померла в лікарні.

Також ми писали, що в США на реп-концерті сталася стрілянина. У результаті інциденту в американському місті Сан-Рафел загинуло дві людини та ще чотири отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалі були госпіталізовані каретами "швидкої".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини