Головна Новини Світ Решта світу У Туркменістані чиновників змусили збрити волосся - в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туркменістані чиновників змусили збрити волосся - в чому причина

Чиновники та керівники приватних компаній Туркменістану мають 40 днів ходити з голеними головами і носити національні тюбетейки

29 травня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Президент Туркменістану наказав всім чиновникам та керівникам приватних компаній повністю поголитися. Дану інформацію повідомляє туркменський підрозділ Радіо Свобода.

У Туркменістані чиновників змусили збрити волосся - в чому причина

Туркменістанських чиновників змусили поголитися - навіщо. Фото: kor.ill.in.ua

Розпорядження було видано після того, як президент Туркменістану з'явився на публіці в національному головному уборі після смерті батька.

Тоді в країні оголосили траур. Згідно з давньою традицією під час трауру в країні всі високопосадовці зобов'язані ходити з голеними наголо головами і носити національні тюбетейки. Дана вимога поширюється виключно на чоловіків.

Траур триватиме 40 днів після смерті батька лідера країни.

Варто зазначити, що батьком президента країни Гурбангули Бердимухамедова був Мялікгула Бердимухамедов. Чоловік помер у віці 88 років.

Батько президента працював в органах МВС та займав різні посади. Чоловік був командиром групи, начальником загону, очолював чергові частини, відділ кадрів, а також був начальником штабу.

Нагадаємо, що в Білорусі судитимуть громадянина за напис на футболці. Білоруському велосипедисту Костянтину Семенову загрожує кримінальна відповідальність. Справу було відкрито за статтею 368 Кримінального кодексу (за образу президента). Що було написано на одязі та яке покарання чекає на спортсмена, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що у Шотландії відкрили нову цікаву вакансію. Там шукають постійного наглядача за безлюдним островом. Головна задача майбутнього працівника — підтримувати територію острова Мартін у належному стані для туристів улітку. Якими якостями має володіти кандидат на це місце, дізнавайтеся тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини