Головна Новини Світ Решта світу У відділенні психосоматичної медицини в Японії сталася пожежа: загинуло кілька десятків осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У відділенні психосоматичної медицини в Японії сталася пожежа: загинуло кілька десятків осіб

У Японії в результаті пожежі в багатоповерхівці загинуло 27 людей

17 грудня 2021, 09:14
Поділіться публікацією:

В Японії 17 грудня сталася пожежа в багатоповерхівці. Понад 20 людей загинуло в результаті пожежі на четвертому поверсі восьмиповерхового будинку в Кіташинчі, що знаходиться в місті Осака. Про трагедію повідомив речник пожежної служби Акіра Кісімото. Про це повідомляє euronews.

У  відділенні психосоматичної медицини в Японії сталася пожежа: загинуло кілька десятків осіб

Пожежа в Японії, фото из Twitter/Edirined

Відомо, що пожежа розгорілася в офісі клініки, яка надавала послуги з психічного здоров’я та загальну медичну допомогу. За іншими даними, вогонь спалахнув у відділенні психосоматичної медицини.

Пожежа сталася близько 10:20 ранку. На місце прибули 70 пожежних машин та чимало бригад рятувальників та оперативних служб, серед яких і автомобілі екстреної медичної допомоги. Загоряння загасили за півгодини. Людей з інших поверхів евакуювали з приміщень одразу після повідомлення про пожежу.

Відомо, що в офісному центрі, де сталася пожежа, була розміщена клініка, школа англійської мови та інші офіси фірм й підприємств. Район знаходиться неподалік залізничного вокзалу Киташинчі. В цьому районі чимало офісів та розважальних центрів.

Поліція розслідує інцидент з летальними наслідками. Одна із версій, чому сталася трагедія — навмисний підпал. Причина пожежі та інші подробиці поки що невідомі. З місця події до лікарень Осаки госпіталізували ще 23 людини з симптомами отруєння чадним газом та опіками. В результаті пожежі загинули 27 людей, в потерпілих лікарі констатували зупинку серця.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Гонконгу сталася пожежа у хмарочосі. У Китаї сотні громадян виявились заблокованими на даху торгового центру. У 38-поверховій будівлі Всесвітнього торговельного центру сталося загоряння. На місце прибули пожежники для ліквідації вогню.

У  відділенні психосоматичної медицини в Японії сталася пожежа: загинуло кілька десятків осіб - фото 2
У  відділенні психосоматичної медицини в Японії сталася пожежа: загинуло кілька десятків осіб - фото 3
У  відділенні психосоматичної медицини в Японії сталася пожежа: загинуло кілька десятків осіб - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини