Головна Новини Світ Азія У Гонконгу сталася пожежа у хмарочосі: є постраждалі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Гонконгу сталася пожежа у хмарочосі: є постраждалі (ВІДЕО)

У Китаї сотні громадян виявились заблокованими на даху торгового центру

15 грудня 2021, 13:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Гонконгу сталася пожежа у хмарочосі: є постраждалі (ВІДЕО)

Пожежа. Ілюстрація: фото з відкритих джерел

У Гонконгу сталася пожежа у хмарочосі. Про це пише видання "Кореспондент".

Як стало відомо, пригода трапилася сьогодні, 15 грудня, в міському районі Козуей-Бей. У 38-етаній будівлі Всесвітнього торговельного центру сталося спалах. Повідомляється, що воно утворилося в електрощитовій, розташованій на нижньому поверсі. Після цього полум'я поширилося на будівельні риштування.

Через інцидент кілька сотень громадян виявилися заблокованими на даху торгового центру. Декілька людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Більшість їх потребувала госпіталізації. Наразі постраждалих вже доправили до медичних закладів.

Наголошується, що роботу працівникам пожежної служби ускладнив ремонт, що проводився у будівлі. Через це кілька ескалаторів працювали лише в одному напрямку, а магазини на третьому поверсі були зачинені.

На місці подій було розгорнуто пункт для надання допомоги потерпілим.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Італії активізувався вулкан. Етна викинула зі свого жерла величезний стовп попелу. Його висота сягала п'яти кілометрів. Через вулканічну активність було припинено роботу аеропорту, який знаходиться неподалік. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в аеропорту в колумбійському місті Кукута пролунало кілька вибухів. Через один із них загинули двоє силовиків. Вони займалися обстеженням території щодо вибухонебезпечних предметів. Повідомляється, що бомба була у валізі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини