Головна Новини Світ Решта світу У Вірменії готують "ляпаса" Путіну: який ультиматум поставили Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вірменії готують "ляпаса" Путіну: який ультиматум поставили Росії

У Вірменії обговорюють опцію припинення мовлення телеканалів Росії

19 жовтня 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

У Вірменії обговорюють можливість закриття російських пропагандистських телеканалів через грубі порушення. Уряд в Єревані вже попередив, якщо інциденти повторяться, то проти телебачення Кремля будуть вжиті заходи. Раніше вірменські парламентарі  вже закликали відключити російське телебачення через загрозу національній безпеці Вірменії. Про це повідомляє News.am.

У Вірменії готують "ляпаса" Путіну: який ультиматум поставили Росії

Прем'єр-міністр Вірменії Пашинян та президент РФ Путін (фото з відкритих джерел)

За словами міністра високотехнологічної промисловості Вірменії Роберта Хачатряна, країна вивчає можливість припинення мовлення телебачення РФ на їх території через порушення, яких припустилися кремлівські пропагандисти.

Він заявив, якщо порушення повториться, то вірменська влада зробить "відповідні кроки". Але подробиці міністр не розповів.

"Всі теми обговорюються, є угода, яка передбачає відповідні кроки. Якщо будуть порушення, ми скористаємося цими кроками", — підкреслив Хачатрян.

Перед тим депутатка від правлячої фракції Лусіне Бадалян заявляла про те, що телебачення РФ у Вірменії треба вимкнути, бо кремлівський контент починає загрожувати національній безпеці Вірменії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Вірменія ратифікувала Римський статут3 жовтня парламент Вірменії нарешті ратифікував Римський статут Міжнародного кримінального суду. Тож тепер Путіна мають арештувати, якщо він прибуде до цієї країни. Адже МКС у березні 2023 року видав ордер на арешт російського президента за підозрою в примусовій депортації дітей з України на територію Росії. У Кремлі з відповіддю не забарилися. Пєсков заявив, що приєднання Вірменії до Римського статуту є некоректним рішенням

 Коментуючи рішення парламенту Вірменії, Пєсков заявив, що Росія вважає народ Вірменії братнім, але до керівництва цієї країни має питання. Також він заявив, що Кремль не хотів би, щоб Путіну колись довелося відмовлятися від візиту до Вірменії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

а

30 жовтня 2023, 02:06

долой русню

а

30 жовтня 2023, 02:06

а


Новини