Головна Новини Світ Решта світу В Атлантичному океані загорілося судно, що перевозило автомобілі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Атлантичному океані загорілося судно, що перевозило автомобілі: що відомо

Португальці врятували екіпаж судна в Атлантичному океані

17 лютого 2022, 08:35 comments1036
Поділіться публікацією:

В Атлантичному океані загорілося судно, що перевозило автомобілі: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Посеред Атлантичного океану загорілося вантажне судно "Felicity Ace", що прямував за курсом з німецького порту Емдена до порту Девісвілля в США. Про це пише Daily Mail.

На допомогу екіпажу 200-метрового судна, що рухалося під прапором Панами, прийшли кораблі ВМС Португалії. Відомо, що вдалося врятувати 22 члени екіпажу "Felicity Ace". На кораблі розгорілася пожежа в трюмі. Причини загоряння не відомі.

За інформацією ВМС Португалії, до корабля, що подав сигнали лиха направили патрульний катер, також допомогли екіпажу чотири торговельні судна. До рятувальної операції залучили й португальську авіацію. Інцидент трапився азорського острова Фаял.  Екіпаж покинув корабель і сів у рятувальні шлюпки.

Корабель перевозив легкові автомобілі марок Volkswagen, Lamborghini, Audi, Porsche, всього судно може перевезти до 4000 транспортних засобів. Очікувалося, що воно прибуде в Девісвілл 23 лютого.

У середу, 16 лютого, Porsche оприлюднила заяву щодо інциденту.

"Наші безпосередні думки про екіпаж торгового судна "Фелісіті Ейс", усі вони, як ми розуміємо, в безпеці та здорові, оскільки їх врятував португальський флот після повідомлень про пожежу на борту. Ми вважаємо, що серед вантажів на борту корабля є кілька наших автомобілів. Наразі немає жодної додаткової інформації про конкретні автомобілі, які пошкоджені. Ми перебуваємо в тісному контакті з транспортною компанією і згодом поділимося додатковою інформацією", — йдеться в заяві.

Volkswagen також оприлюднив заяву.

"Нам відомо про інцидент із вантажним судном, яке перевозило автомобілі Volkswagen Group через Атлантику. На даний момент немаэ інформації про будь-які пошкодження. Ми працюємо з місцевою владою та судноплавною компанією, щоб з’ясувати причину інциденту", — сказали представники компанії.

Як повідомляв портал "Коментарі", біля берегів Канади затонуло судно. Вдалося врятували лише трьох членів екіпажу з 24. У середу, 16 лютого, продовжувалися пошуки зниклих безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини