Головна Новини Світ Решта світу В Австрії назвали ім'я нового канцлера
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австрії назвали ім'я нового канцлера

Новий глава Австрійської народної партії заявив, що продовжить приділяти велику увагу проблемі нелегальної міграції

4 грудня 2021, 07:14
Поділіться публікацією:

Керівництво керівної Австрійської народної партії одноголосно обрало міністра внутрішніх справ Карла Негаммера наступним федеральним канцлером. Про це рішення повідомив на пресконференції сам новообраний канцлер.

В Австрії назвали ім'я нового канцлера

Канцлер Австрії - фото з відкритих джерел

"Хочу вас поінформувати, що сьогодні президією нової Народної партії мене одноголосно призначено головою партії й одночасно кандидатом на посаду федерального канцлера", — заявив політик.

Новий глава Австрійської народної партії заявив, що продовжить приділяти велику увагу проблемі нелегальної міграції, яку назвав питанням безпеки. За словами політика, для нього є три основні поняття: "відповідальність", "солідарність" і "свобода". У новому уряді Австрії анонсують "перестановки": зміняться міністри внутрішніх справ, фінансів та освіти.

Карл Нехаммер обіймав посаду міністра внутрішніх справ Австрії із січня 2020 року. До цього був генеральним секретарем Австрійської народної партії з 2018 до 2020 року, а також членом Національної ради з 2017 по 2020-й.

Нагадаємо, влада Австрії вирішила запровадити суворі заборони для тих, хто досі не вакцинований проти коронавірусу. Тепер навіть одна доза вакцини проти COVID-19 не може надавати право на відвідування кафе, ресторанів і салонів краси. Таке право буде лише у тих, хто пройшов повний курс вакцинації.

Крім того, нещепленим громадянам Австрії суворо заборонено поселятися у готелях та відвідувати їх, брати участь у заходах. Також не можна відвідувати збори, кількість людей, на яких перевищує 25 осіб. Нові правила починають діяти з понеділка. При цьому влада Австрії робить попуск для тих, хто з якихось причин не встиг зробити другу дозу вакцини.

Для отримання повного курсу вакцинації буде відведено 4 тижні. У цей перехідний період австрійці, які отримали один укол, зможуть жити повсякденним життям. Ну, а для тих, хто не має жодної дози вакцини, суворі заходи почнуть діяти з понеділка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини