Головна Новини Світ Решта світу В Booking.com звільнили кілька тисяч працівників: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Booking.com звільнили кілька тисяч працівників: яка причина

Компанія Booking.com звільнила працівників служби підтримки

12 лютого 2022, 16:05
Поділіться публікацією:

Керівник голандської компанії Booking.com повідомив про звільнення працівників через технічні засоби зв'язку. Один із звільнених розповів для ЗМІ, що відбувається в компанії. Про це пише VC.

В Booking.com звільнили кілька тисяч працівників: яка причина

Фото ілюстративне / istockphoto

Відомо, що було звільнено майже всіх штатних співробітників служби підтримки, яких налічувалося близько 2700. Гендиректор прислав їх відеозвернення та розповів, що у зв'язку з реорганізацією їм пропонують перейти працювати до компанії Majorel. Ця фірма тепер займатиметься підтримкою клієнтів Booking.com з другого кварталу 2022 року.

Щоб зрозуміти масштаби звільнення, слід пояснити, що компанія уклала угоду з Majorel для передачі їй 12 з 14 відділів з обслуговування клієнтів Booking.com в Європі, країнах Америки, Азії, державах Тихоокеанського регіону. Звільненим працівникам зі служб підтримки пропонують укласти контракт на півроку з новою фірмою по аутсорсингу Majorel.

Як повідомляв портал "Коментарі", у світі закликали бойкотувати морозиво Ben&Jerry's. Через повідомлення на сторінці компанії Ben&Jerry's в соціальній мережі з критикою дій США щодо ситуації в Східній Європі експерти та урядовці закликали споживачів бойкотувати виробника морозива.

Також ми писали, що компанії з України хочуть будувати залізницю в Афганістані. Чиновники, що представляють міністерство громадських робіт республіки Афганістан, провели кілька ділових зустрічей з представниками технічної групи кількох українських компаній.

Україна оголосила список компаній, в які не рекомендує вкладати кошти.  Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку включила у перелік ненадійних ще десять проектів. У ці інвестпроекти держава не радить інвестувати гроші ні в якому разі, оскільки визнає їх ненадійними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини