Головна Новини Світ Решта світу В Ізраїлі 40 людей постраждали в результаті серйозного ДТП (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі 40 людей постраждали в результаті серйозного ДТП (ВІДЕО)

Автобус зіткнувся з легковиком та перекинувся на бік

30 вересня 2021, 10:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Ізраїлі відбулося серйозне ДТП. Про це повідомляє видання Кореспондент.

В Ізраїлі 40 людей постраждали в результаті серйозного ДТП (ВІДЕО)

Серйозне ДТП в Ізраїлі

Як стало відомо інцидент стався в ізраїльському регіоні Галілея. Повідомляється, що пасажирський автобус скоїв зіткнення з приватним автомобілем. Після удару перший транспортний засіб перекинувся на бік.

На місце поспішили співробітники рятувальної служби та медики. В результаті події п'ять осіб мають поранення середнього та тяжкого ступеня тяжкості і близько тридцяти отримали легкі поранення. Четверо пасажирів автомобіля знаходяться без свідомості.

Як пише видання, точних даних про жертви немає, проте в Мережі повідомляють про вісім загиблих.

Рух на автодорозі призупинено. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Потерпілих доставляють в медичні установи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США автомобіль з людьми всередині зірвався в глибоку прірву. Під час поїздки дівчата перебували в легковику зрозуміли, що згорнули не туди і вирішили розвернутися у зворотному напрямку. Одна з них вийшла з транспортного засобу, щоб координувати дії. Водій авто не впоралася з керуванням і зірвалася в прірву. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Білорусі на території нафтозаводу розгорілася сильна пожежа. Повідомляється, що під час запуску установки сповільненого коксування на території заводу стався вихід дизельного палива з подальшим його загорянням. На місце подій поспішили співробітники пожежної служби. Їм вдалося локалізувати, а потім і повністю ліквідувати пожежу. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини