Головна Новини Світ Решта світу В Ізраїлі тестують четверту дозу вакцини проти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі тестують четверту дозу вакцини проти COVID-19

На даний час тестування проходять 150 осіб

29 грудня 2021, 01:30
Поділіться публікацією:

В Ізраїлі проходить етап тестування на пацієнтів четвертої дози вакцини проти COVID-19, щоб уникнути нового сплеску заражень. Про це пише міжнародне інформаційне агентство Reuters. Минулого тижня експертна група Міністерства охорони здоров'я рекомендувала Ізраїлю стати першою країною, яка запропонує четверту дозу вакцини — також відому як другу бустерну дозу — людям старше 60 років, які страждають на ослаблену імунну систему, і медичним працівникам.

В Ізраїлі тестують четверту дозу вакцини проти COVID-19

COVID-19 - фото з відкритих джерел

Цю пропозицію привітав уряд Ізраїлю, який боровся із падінням рівня щеплення серед населення країни. Наразі тестування проходять 150 осіб у медичному центрі Шиба у Рамат-Гані поблизу Тель-Авіва. Усі вони медичний персонал. Саме згідно з їхніми результатами дослідники визначатимуть, чи потрібна взагалі четверта доза.

За даними міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, близько 63% із 9,4-мільйонного населення Ізраїлю отримали перші дві дози вакцини. Майже 45% отримали третю дозу або додаткове щеплення. Зареєстровано близько 2000 підтверджених чи підозрюваних випадків Omicron. Ізраїль був першою країною, яка розпочала масові щеплення громадян рік тому, і став одним із перших, хто помітив, що імунітет згодом слабшав у відповідь на широку програму ревакцинації.

Нагадаємо, що число нових випадків коронавируса в Туреччині збільшилася на 30% у понеділок, 27 грудня, до 26,099. Про це свідчить дані Міністерства охорони здоров'я, який є найбільшим відсотком зростання в цьому рік, і міністр охорони здоров'я попереджали про швидке поширення штаму Omicron.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини