Головна Новини Світ Решта світу В результаті заворушень на Храмовій горі в Єрусалимі постраждало багато людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В результаті заворушень на Храмовій горі в Єрусалимі постраждало багато людей

Сутички спалахнули в останній день священного для мусульман місяця Рамадан

8 травня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

На Храмовій горі в Єрусалимі результаті масових заворушень між палестинцями та ізраїльськими силовиками постраждало багато людей. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

В результаті заворушень на Храмовій горі в Єрусалимі постраждало багато людей

Єрусалим (фото з відкритих джерел)

Сутички спалахнули в останній день священного для мусульман місяця Рамадан, коли тисячі прихожан зібралися на п'ятничну молитву в мечеті аль-Акса. За попередніми даними, травмувалися 12 поліцейських Ізраїлю і щонайменше понад 170 палестинця. Відомо, що один з потерпілих ізраїльських офіцерів знаходиться в стані середнього ступеня тяжкості після того, як отримав удар каменем в обличчя.

Тим часом співробітники прикордонної поліції Ізраїлю заблокували із Дамаску ворота, які відкривають дорогу до мусульманського кварталу Старого міста Єрусалима.

Правоохоронці розповіли, що почали застосовувати заходи з боротьби з заворушеннями, коли "сотні підозрюваних почали кидати каміння, пляшки та інші предмети в сили безпеки".

Нагадаємо, декілька тисяч зібралися в парку столиці Бельгії через фейкового повідомлення про проведення масштабного музичного фестивалю. Фестиваль анонсувався протягом місяця в соціальних мережах. У повідомленні говорилося, що 1 квітня в столичному парку Буа де ля Камбрія проїде крупний музикальний фестиваль La Boum — з виступами 200 європейських ді-джеїв на п'яти сценах. Вхід безплатний. Тільки в кінці березня організатори зізналися, що це жарт, але люди все одно зібралися в парку, і, виявивши сцен, самі організували собі свято. На місце інциденту прибули поліцеійські, які закликали людеій покинути парк через сложну епідситуації і заборони на масові заходи. У відповідь присутні закидали поліцію банками і пляшками. Нагадаємо, 1 квітня, соціальні мережі рясніли жартами і фейк. "Коментарі" зробили підбірку першоквітневих постів українців з Facebook.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини