Головна Новини Світ Решта світу В Японії діагностували перші випадки мутованого коронавірусу з Британіі- подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії діагностували перші випадки мутованого коронавірусу з Британіі- подробиці

Хворі відправлені на самоізоляцію

25 грудня 2020, 19:12
Поділіться публікацією:

Ось і Країну сонця, що сходить, відвідав новий вид коронавірусу. Про це інформує портал Japan Times.

В Японії діагностували перші випадки мутованого коронавірусу з Британіі- подробиці

Відомо, що це саме той штам, який недавно був виявлений на Туманному Альбіоні. Інфіковані, за словами представників ЗМІ, знаходяться в самоізоляції, на даний момент встановлюється коло людей, з якими вони спілкувалися найближчим часом.

У той же час, в Японії за сьогоднішній день звичайна коронавірусна хвороба діагностована в 3748 випадків. Це вже третій день поспіль з показником в понад три тисячі заражених. Всього кількість хворих в країні за весь час пандемії налічується двісті одинадцять тисяч. Летальних випадків від хвороби становить майже три тисячі людей.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в той час поки практично весь світ веде війну з пандемією коронавірусу, Китай, який переміг хворобу, Японія, Південна Корея і ряд інших країн Азії продовжують спокійно жити. У чому лежить секрет контролю над захворюваністю в цих країнах? Перш за все, азійські народи, всі без винятку, відрізняються старанністю, відповідальністю, законослухняністю. В результаті населення країн чітко виконує вимоги влади, і новин про масштабні мітинги проти карантинних заходів звідти передбачувано не надходило.

Крім того, порталу стало відомо про те, що в тілах кажанів, заморожених десятиліття назад в лабораторіях в Камбоджі і Японії, вчені виявили вірус, схожий на той, який викликав пандемію у світі в цьому році. Дослідники підкреслюють важливість відкриття в можливості ідентифікації походження вірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини