Головна Новини Світ Решта світу В Японії затримали серійного крадія унітазів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії затримали серійного крадія унітазів

Злочинця, який крав унітази, назвали "богом туалетів"

12 січня 2021, 14:08
Поділіться публікацією:

Злочини, зокрема, крадіжки, часом носять досить курйозний характер. Незвичайного злодюжку, який віддавав перевагу певним сантехнічним виробам нарешті вдалося затримати правоохоронцям Японії. Цю справа, яка вже набула широкого розголосу і популярності, поліцейські назвали "Справою бога туалетів".

В Японії затримали серійного крадія унітазів

Унітаз / фото gazeta.ru

Вся річ у тому, що невідомий зловмисник мав певну вибірковість — протягом декількох місяців він крав унітази. Серійні викрадення "білих друзів" проходили в префектурі Тіба.

На будівництвах в місті Фунабасі стали пропадати унітази. Перша така крадіжка сталася ще в жовтні 2020 року. Будівельники під час чергової зміни на об'єкті в Фунабасі не виявили унітаз, який був встановлений днем раніше. Потім крадіжки повторилися на сусідній ділянці. Всього з жовтня було вкрадено 18 унітазів.

Поліцейські займалися затриманням зловмисника кілька місяців, однак невловимий злочинець продовжував творити свої злодіяння. Зрештою правоохоронцям вдалося вийти на слід любителя чужих унітазів — ним виявився 26-річний офісний працівник. Чоловік зізнався у крадіжках і розповів, що вкрадені вироби він здавав в комісійні магазини, отримані гроші витрачав на себе. Поліцейські не розкривають, що допомогло їм знайти злодія — можливо про нього повідомив один з власників магазинів вживаних речей, адже не так вже й часто один і той же чоловік приносить на продаж вживані унітази.

Як повідомляв портал "Коментарі", за 30 кілометрів від французького міста Бон сталася не зовсім типова гонитва поліцейських за злодіями. Злочинці оборонялися від правоохоронців пляшками дорого вина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини