Головна Новини Світ Франція У Франції під час погоні злодії кидалися в поліцейських пляшками дорогого вина: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції під час погоні злодії кидалися в поліцейських пляшками дорогого вина: що сталося

Спіймати злочинців так і не вдалося

11 січня 2021, 09:43
Поділіться публікацією:

За 30 кілометрів від французького міста Бон сталася не зовсім типова гонитва поліцейських за злодіями. Злочинці оборонялися від правоохоронців пляшками дорого вина. Про це пише The Guardian.

У Франції під час погоні злодії кидалися в поліцейських пляшками дорогого вина: що сталося

У Франції грабіжники закидали поліцейських пляшками вина - фото: з відкритих джерел

Так, приблизно о 5 годині ранку грабіжники пробралися в винний льох готелю Relais Château і винесли з нього кілька сотень пляшок вина на загальну суму 350 тисяч євро. Після того як спрацювала сигналізація, прокинувся власник готелю, і відразу ж попрямував до винного льоху. До того моменту банда злочинців збиралася виїжджати на своєму фургоні з місця злочину. Зрозумівши, що його пограбували, власник готелю сіл у свою машину і погнався за грабіжниками, по дорозі викликаючи поліцію.

Незабаром до гонитви приєдналися правоохоронці. Однак в момент, коли вони майже наблизилися до фургона злочинців, ті почали кидати в їх машину награбовані пляшки вина. В результаті злодії врізалися в дорожню огорожу і залишили свою машину, а самі кинулися навтьоки. Спіймати злочинців так і не вдалося. Їх пошуками зараз займається поліція.

До слова, за 24 години це було вже друге пограбування цього п'ятизіркового готелю. У першому випадку грабіжники також винесли з винного льоху алкоголь на загальну суму 2000 тисяч євро. За добу готель був пограбований на 550 тисяч євро. На цей момент встановлюється, чи пов'язані між собою ці крадіжки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в австралійському лісі голий чоловік кілька днів ховався на дереві від поліції та крокодилів, а також про те, що на пляжі в Новій Зеландії акула вбила молоду дівчину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини