Головна Новини Світ Решта світу Вірменський народ не згоден зі здачею Карабаху і вимагає відставки прем'єра - почалися масові протести
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменський народ не згоден зі здачею Карабаху і вимагає відставки прем'єра - почалися масові протести

ЗМІ Вірменії повідомляють про перші затримання учасників протесту

11 листопада 2020, 18:08
Поділіться публікацією:








Опозиція Вірменії зібрала в столиці країни мітинг, до якого приєдналися і жителі міста і країни. На даний момент кількість осіб, що вийшли на мирну акцію протесту, досягло 17 тис. Люди зібралися в центрі Єревана і рушили до будівлі парламенту, викрикуючи головну вимогу про відставку прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Вірменський народ не згоден зі здачею Карабаху і вимагає відставки прем'єра - почалися масові протести

Вірменські засоби масової інформації підкреслюють, що в умовах воєнного стану масові зібрання були заборонені владою Вірменії, що не завадило людям зібратися. На цей час на вулицях міста зросла кількість правоохоронців. Повідомляється про перші затримання протестувальників.

Так, представники опозиційної партії "Процвітаюча Вірменія" повідомляють про затримання лідера партії Наїра Зограбян. За словами його однопартійців, йому нібито пред'явлено звинувачення в спробі державного перевороту.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчора прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян оголосив, що підписав "невимовно тяжку угоду" з Росією та Азербайджаном, щоб закінчити війну за спірну територію Нагірного Карабаху, всього через кілька годин після того, як азербайджанська влада заявили про те, що захопили стратегічно важливе місто регіону Шуша.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини