Головна Новини Світ Решта світу Військові кораблі НАТО покинули Чорне море (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові кораблі НАТО покинули Чорне море (фото)

Катер берегової охорони під управлінням регіонального командування Мармурового моря і протоки супроводжував військові кораблі в переході через Босфор

18 листопада 2020, 10:45
Поділіться публікацією:

Чотири військові кораблі, що входять в НАТО, пройшли один за іншим через Босфор і вийшли в Мармурове море. Вони прибули з Чорного моря близько 8:00 ранку.

Військові кораблі НАТО покинули Чорне море (фото)

Фото: NTV

Спочатку в протоку Босфор увійшов мінно-мисливський корабель ВМС Туреччини M261 Borda TCG "Едреміт", за яким послідувало судно підтримки ВМС Греції "Аліакмон" з бортовим номером A470. Слідом за грецьким кораблем в Босфор увійшли мінні кораблі французького флоту з італійським номером M5556 Borda "Альгеро" і M645 Borda. Катер берегової охорони під управлінням регіонального командування Мармурового моря і протоки супроводжував військові кораблі в переході через Босфор. 

Військові кораблі НАТО покинули Чорне море (фото) - фото 2

Військові кораблі НАТО покинули Чорне море (фото) - фото 3

Раніше "Коментарі" повідомляли, що згідно із законопроектом, ухваленим Всекитайскими зборами народних представників, береговій охороні Китаю буде дозволено використовувати "всі необхідні засоби", включаючи зброю, для зупинки або запобігання загрозам з боку іноземних суден. Персоналу берегової охорони дозволять підійматися на борт і інспектувати іноземні судна, що працюють в "юрисдикційних водах" Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини