Японія припинила видачу віз на в'їзд

Японська влада вживає всіх заходів, аби уникнути зараження громадян мутованим коронавірусом

Японська влада вирішила припинити видачу нових в'їзних віз громадянам з усіх куточків світу. Про це повідомив прем'єр-міністр Японії Есіхіде Суга.

Таке рішення пов'язане з поширенням нового штаму коронавірусу, який швидко передається. Влада вирішила убезпечити населення країни від мутованої хвороби шляхом заборони в'їзду до Японії іноземців.

Також прем'єр-міністр повідомив, що кошти профілактики залишаються колишніми. Есіхіде Суга закликав усіх громадян дотримуватися протиепідеміологічних заходів та берегти своє здоров'я.

Нагадуємо, що новий штам вірусу виявили у громадян Іспанії. В країні зареєстрували вже чотири пацієнти, у яких виявили мутований коронавірус. Також мутованою формою коронавірусу вже заражені жителі Великобританії та Німеччини.

Повідомляємо, що влада Ізраїлю серйозно перейнялася щепленнями для своїх громадян. На думку окремих представників уряду, країна хоче вийти на показник в 150 тисяч денних вакцинацій.

Держава зацікавлена в безперервному процесі вакцинації населення 24 години на добу, проте це залежить від бажання громадян і наявності вакцин. Як і в більшості країн, вакцинація від коронавірусу в Ізраїлі буде добровільною.

Сайт "Коментарі" розповідав, що Президент Росії Володимир Путін отримає вакцину проти коронавірусу "Супутник V". За словами прес-секретаря Пєскова, Путін давно вирішив, що буде робити щеплення проти COVID -19, але чекав поки бут завершені всі формальності.

68-річний Путін раніше заявив, що російська вакцина ефективна і безпечна, і він не бачить причин, не вакцинуватися, додавши, що чекає, поки вона стане доступною.