Головна Новини Світ Решта світу Жорсткий карантин: на Філіппінах жителів зобов’язали носити захисні щитки
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорсткий карантин: на Філіппінах жителів зобов’язали носити захисні щитки

Захисні щитки потрібно буде носити у всіх громадських місцях

16 грудня 2020, 10:20
Поділіться публікацією:

Влада Філіппін запровадила нове правило. Відтепер всі жителі країни окрім маски, повинні в обов'язковому порядку носити й захисні щитки на все обличчя. Такий захист потрібно надягати у всіх громадських місцях.

Жорсткий карантин: на Філіппінах жителів зобов’язали носити захисні щитки

Влада Філіппін запровадила обов'язкове носіння захисних щитків. Фото: habr

Напередодні нововведення щитки носили працівники магазинів й громадяни, які відвідували торговельні центри та закриті приміщення.

Таким чином влада Філіппін вирішила запобігти новій хвилі заражень  коронавірусом під час новорічних свят.

Попри те, Всесвітня організація охорони здоров'я раніше доводила, що пластикові щитки не здатні вберегти людину від зараження COVID-19, особливо в тому випадку, якщо поблизу без маски знаходиться хворий на коронавірус.

Нагадаємо, що на Філіппінах за весь період пандемії захворіли 451 839 громадян. З них 418 тисяч осіб одужали, 8 812 пацієнтів — померли.

Також повідомляємо, що експерти з Всесвітньої організації охорони здоров'я в Китаї будуть розслідувати походження коронавірусу. Містом, в яке у першу чергу відправляться експерти, швидше за все, стане Ухань. Є припущення, що вірус пішов саме звідти та передався людині від зараженої тварини. По приїзду в Китай команда експертів повинна обов'язково пробути два тижні на карантині. Після цього вчені приступлять до роботи. До слова, обмежень для них в дослідженнях ніяких не буде. В цілому експерти планують провести в Китаї 4-5 тижнів.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що популярний український лікар Євген Комаровський розповів, як зрозуміти чи дитина заразилася коронавірусом, якщо один із членів сім'ї виявився хворим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини