Головна Новини Світ Решта світу Знайшовся президент Киргизії
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайшовся президент Киргизії

Більше доби було невідомо місцезнаходження лідера держави

8 жовтня 2020, 12:40 comments1540
Поділіться публікацією:

Президент Киргизії Сооронбай Жеенбеков знайшовся в Бішкеку. Про це повідомляє РІА Новини , посилаючись на свого кореспондента на місці подій.

Знайшовся президент Киргизії

На даний момент Жеенбеков веде переговори з усіма політичними силами, щоб повернути ситуацію в країні в правове русло, заявили в прес-службі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Радбез Киргизстану заявив, що про місцезнаходження президента Сооронбая Жеенбекова і прем'єр-міністра Кубатбека Боронова зараз нічого невідомо. Обидва ховаються через протести в країні.

Так, перші особи країни не показувалися громадськості з початку протестних акцій. Хоча і було кілька звернень президента, опублікованих в Мережі, але немає даних про те, де вони записані.

"Посадові особи, які покинули робочі місця, знаходяться в конспіративних місцях. Сказати точно, де, ми не можемо, багато хто з них ховаються. Частина з них, як Боронов, запевняє, що працює віддалено і у відставку не подавали. Таких достатньо багато, що може привести до великих зіткнень ", — сказали в Радбезі.

Тому було вирішено з метою безпеки закрити кордон.

За словами Суваналієва, політична ситуація в країні залишається напруженою, а партії не можуть домовитися.

"Ми вживаємо всіх заходів з силовим блоком, щоб не допустити зіткнень. Партії повинні сісти за стіл переговорів, щоб не дестабілізувати обстановку", — сказав заступник голови СБ України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини