Головна Новини Світ Росія А де візитка Яроша. У РФ пов’язали терористів із українськими націоналістами
commentss НОВИНИ Всі новини

А де візитка Яроша. У РФ пов’язали терористів із українськими націоналістами

У російському Слідкомі заявили, що вони нібито отримали докази причетності України до теракту, який стався у «Крокус Сіті Холі». Зокрема, вони пов’язують терористів із українськими націоналістами

28 березня 2024, 18:57
Поділіться публікацією:

У слідчому комітеті країни-агресора заявили про те, що вони нібито отримали "докази" щодо причетності України до теракту у "Крокусі". Зокрема, там відзначили, що буцімто затримані терористи мали зв’язок з "українськими націоналістами".

А де візитка Яроша. У РФ пов’язали терористів із українськими націоналістами

Теракт у "Крокусі"

Росіяни повідомили, що такі "докази" вони отримали під час роботи із затриманими терористами, а також після того, як були досліджені вилучені у них технічні пристрої та проаналізовані фінансові операції.

Більше того, в Слідкомі Російської Федерації зробили гучно заяву про те, що нібито терористи отримували гроші, які їм надходили саме із території України.

При цьому, як відзначив президент Володимир Зеленський  в інтерв'ю CBS News закиди Росії та її диктатора Володимира Путіна в тому, що до теракту в "Крокусі" причетна Україна, виглядають смішно. Хоча, додав президент, кремлівського диктатора це зовсім не турбує, адже він за всяку ціну намагається виправдати свою агресію проти України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що голова Радбезу РФ Микола Патрушев заявив про те, що Україна точно має стосунок до теракту у "Крокус Сіті Холі". Згодом про це саме сказав і очільник ФСБ. За його словами, прямим доказом того, що до теракту причетна Україна є те, що ісламісти намагалися втекти на територію України, де їх буцімто мали зустрічати як героїв. Проте цю інформацію спростував Олександр Лукашенко, який заявив, що спочатку терористи хотіли потрапити на територію Білорусі.

Разом з тим, речниця російського МЗС Марія Захарова заявила, що до теракту в "Крокусі" причетні Сполучені Штати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини