Головна Новини Світ Росія У Росії звинуватили США в причетності до теракту у «Крокусі»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії звинуватили США в причетності до теракту у «Крокусі»

Представник МЗС країни-агресора Марія Захарова на брифінгу заявила про причетність Сполучених Штатів до теракту в "Крокусі". За її словами, про це свідчить один аспект

27 березня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

Представник МЗС країни-агресора Марія Захарова запідозрила Сполучені Штати у причетності до теракту у підмосковному "Крокус Сіті Холі". На її думку, про це свідчить буквально блискавична реакція Вашингтона на те, що сталося, а також його заява про те, що Україна до трагедії не причетна.

У Росії звинуватили США в причетності до теракту у «Крокусі»

Марія Захарова

"Вони почали відмазувати "київський режим", щоб самим відмазатися",
— заявила Захарова.

При цьому представниця МЗС зазначила, що не розуміє, на якій підставі Сполучені Штати зробили висновки, що Київ не причетний до теракту в "Крокусі".

При цьому раніше Захарова відреагувала на заяву Держдепу США про те, що Україна не має жодного стосунку до теракту, який стався у "Крокус Сіті Холі".

"Не було, і крапка" — нова форма доказової бази, яка прийшла на зміну "хайлі лайклі"
, — зазначила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше Марія Захарова розкритикувала Сполучені Штати за те, що вони нічого не роблять для того, щоб видалити пости українців, які нібито радіють трагедії, яка сталась у Москві. На її думку, це може свідчити про те, що США нібито підтримують тероризм.

Крім того, відомо, що в Раді безпеки країни-агресора та ФСБ заявили про те, що Україна нібито причетна до теракту в "Крокусі". Начебто українські спецслужби навіть тренували терористів, яких зуміли затримати росіяни. Головним доказом причетності Києва, на думку російських спецслужб, є те, що терористи нібито намагалися втекти саме на територію України. Щоправда, цю версію спростував Олександр Лукашенко, котрий заявив, що терористи спочатку намагалися в'їхати до Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини