Головна Новини Світ Росія Абсолютно не потрібні: У Зеленського відреагували на замах на Симоньян та Собчак
commentss НОВИНИ Всі новини

Абсолютно не потрібні: У Зеленського відреагували на замах на Симоньян та Собчак

З'явилась реакція України на замах на кремлівську пропагандистку Маргариту Симоньян та російську журналістку Ксенію Собчак.

16 липня 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував ситуацію з замахом на російську пропагандистку Маргариту Симоньян та журналістку Ксенію Собчак. Подоляк заявив, що "вони абсолютно не потрібні" для України.

Абсолютно не потрібні: У Зеленського відреагували на замах на Симоньян та Собчак

Ксенія Собчак та Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

В ефірі національного телемарафону Подоляк відреагував на інформацію, яку поширили російські ЗМІ щодо ФСБ РФ, яке врятувало від замаху на життя Симоньян та Собчак. Нібито за цим стояли українські спецслужби.

"Вони нам абсолютно точно не потрібні. Вони ні на що не впливають", — сказав Подоляк.

За його словами Ксенія Собчак та Маргарита Симоньян не відіграють важливих ролей у війні між Україною та Росією. Підсумовуючи Подоляк пояснив, що немає сенсу українським спецслужбам проводити операції з можливої ліквідації російської журналістки чи пропагандистки.

Михайло Подоляк вважає, що усю інформацію, яку поширюють Собчак та Симоньян роблять це на свою "достатньо дивну аудиторію".

Нагадаємо, що за інформацією росЗМІ у РФ були затримані "неонацисти з угрупування Параграф-88", які слідкували за місцем проживання та роботи Ксенії Собчак та Маргарити Симоньян. Під час обшуку ФСБ РФ знайшли у них автомати, кийки, ножі, наручники та інші засоби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян оприлюднила свої чотири пункти для закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писав про Ілона Маска, який критично відреагував на нові поставки зброї для України. Раніше американський мільярдер висловлювався щодо повільного контрнаступу ЗСУ. Це не вперше Маск повторює та популяризує російські наративи. Після підриву дамби на Каховській ГЕС Маск поширив відео американського ведучого, який заявляв, що за вибухами стоїть Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини