Головна Новини Світ Росія ФСБ заявила, що запобігла вбивству Симоньян і Собчак: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ заявила, що запобігла вбивству Симоньян і Собчак: подробиці

Росіяни заявляють, що вбивство пропагандисток мало пройти за "завданням СБУ"

15 липня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

ФСБ РФ заявила, нібито запобігли підготовці "українськими спецслужбами" вбивства топових російських пропагандисток Маргарити Симоньян та Ксенії Собчак. Як передає портал "Коментарі", про це пише прокремлівська інформагенція "РІА Новини".

ФСБ заявила, що запобігла вбивству Симоньян і Собчак: подробиці

Симоньян та Собчак. Фото: із відкритих джерел

За версією російських спецслужб, нібито в Москві та Рязанській області затримані "неонацисти з угрупування Параграф-88", які "здійснювали розвідку за адресами роботи та проживання Симоньян та Собчак".

Росіяни розповідають, що їм вдалося вилучити у затриманих автомат Калашнікова з патронами, гумові кийки, ножі, кастети та наручники.

Окупанти вже навіть відрапортували, що за спробою замаху стоїть СБУ. З'ясували, що "завдання СБУ" мало бути виконане за винагороду у розмірі 1,5 млн. руб. за кожне вбивство.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив про ймовірний візит російського диктатора Володимира Путіна в серпні. І висловив надію на продовження зернових угод. У Кремлі поки нічого до пуття з цього приводу сказати не можуть. Як і щодо путінської поїздки на серпневий саміт БРІКС (до об'єднання входять Бразилія, Росія, Індія, Китай та Південноафриканська республіка) до ПАР. Із країни-господарки заходу йдуть неоднозначні сигнали. Так, президент ПАР Сиріл Рамафоса пропонує Путіну не ризикувати (адже з березня перебуває в міжнародному розшуку через ордер, виданий на його арешт Міжнародним кримінальним судом у рамках розслідування незаконної депортації дітей з території України), а направити замість себе на заходи главу МЗС Росії Сергія Лаврова. Чи ризикне Путін, який з березня "окопався" в РФ, вибратися за межі своєї країни? Які ризики може створити його приїзд для Туреччини та ПАР? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/208920
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини