Головна Новини Світ Росія "Агент урядів одночасно декількох країн" - Жириновський висловився про Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

"Агент урядів одночасно декількох країн" - Жириновський висловився про Навального

На думку Жириновського, Навальний є агентом декількох країн

30 грудня 2020, 22:15
Поділіться публікацією:

Володимир Жириновський висловився про Навального. За його словами, опозиційний діяч Росії не повернеться на Батьківщину, оскільки багато наговорив і наробив, а тепер його чекає колонія суворого режиму.

"Агент урядів одночасно декількох країн" - Жириновський висловився про Навального

Також лідер ЛДПР зробив висновок про те, що Навальний є агентом, що працює на уряди кількох країн — Німеччину, Сполучені Штати Америки та Великої Британії. До такої думки Жириновський прийшов після того, як Олексія Навального перевозили з аеропорту Берліна в клініку "Шарите".

Скандальний політик пропонує Навальному залишитися за кордоном, оскільки в Росії йому нема на що сподіватися — він не зможе брати участь ані у виборах, ані в інших політичних кампаніях. Крім того, російському опозиціонеру рано чи пізно повинно стати соромно. За що — незрозуміло.

"Я думаю, що наші правоохоронні органи мають сценарій, як остаточно припинити його антиросійську діяльність", — підкреслив Жириновський.


Раніше "Коментарі" писали про те, що Слідчий комітет Росії порушив кримінальний процес проти російського опозиційного діяча Олексія Навального. Його звинувачують в шахрайстві в особливо великих розмірах. За словами представників відомства, Навальний і його оточенням як пожертвування було зібрано понад пів мільярда рублів для потреб діяльності ряду некомерційних організацій, 356 млн рублів з яких Навальний витратив на особисті цілі

Крім того, порталу стало відомо про те, що Жириновський розповів про плани Росії по розділу України і розгрому Європи. На його думку, коли ВСУ нападе на Крим і Донбас, армія РФ знищить українську армію. На допомогу українцям прийдуть озброєні сили Польщі, які також будуть знищені великою і могутньою Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини