Головна Новини Світ Росія Акторка з популярного серіалу "Ранетки" зробила цинічну заяву про українців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторка з популярного серіалу "Ранетки" зробила цинічну заяву про українців (ВІДЕО)

Валерія Козлова вкотре підтримала напад РФ на Україну.

17 липня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Російська акторка Валерія Козлова, відома за серіалом "Ранетки", зробила ряд абсурдних заяв про українців, підтримуючи повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Під час інтерв'ю одному з пропагандистських пабліків вона висловила думку, що всі жителі України – росіяни.

Акторка з популярного серіалу "Ранетки" зробила цинічну заяву про українців (ВІДЕО)

Акторка Валерія Козлова (фото з відкритих джерел)

Козлова заявила, що громадяни, які виїхали з окупованих територій або емігрували з Росії, вже не є "їхніми людьми". Вона також сказала, що українці, на її думку, отримали паспорти, але насправді не є українцями, оскільки нібито забули своє коріння.

"Всі, хто повинен був поїхати, вже поїхали. Це не наші люди! Як написано в Біблії: 'Час жнив, відокремлення зерен від полови'. Часто у всіх виникає питання: 'А чому ми туди ліземо? Як це нас стосується?' Так, чужа країна, але там живуть наші люди, там живуть росіяни. Всі ми були росіянами. Це в якийсь момент ця країна відокремилася, і їм видали паспорти з національністю 'Україна'. Вони забули своє коріння", – сказала Козлова.

Цікаво, що батько акторки родом з Черкас, проте вона, здається, забула про своє власне коріння, гордячись життям у країні-агресорці. Валерія регулярно висловлює свою підтримку Кремлю, одного разу навіть опублікувавши фото Путіна, назвавши його найкращим президентом. Крім того, вона активно допомагає російським окупантам на фронті, збираючи кошти та надсилаючи їм допомогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка цинічно пожалілася на українцівРосійська знаменитість  Валентина Тализіна, що також  одобрює криваву політику Кремля, висловилась  про українців. В одному зі своїх  інтерв'ю  акторка  пригадала, як багато років тому відвідала  Захід  України і пожалілась на те, що з нею не хотіли  спілкуватись російською. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини