Головна Новини Світ Росія Російська акторка цинічно пожалілася на українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка цинічно пожалілася на українців

Валентина Тализіна згадала, як з нею не хотіли говорити російською

14 травня 2024, 23:55 comments8691
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Валентина Тализіна, що також  одобрює криваву політику Кремля, висловилась  про українців.

Російська акторка цинічно пожалілася на українців

Валентина Тализіна (фото з відкритих джерел)

В одному зі своїх  інтерв'ю  акторка  пригадала, як багато років тому відвідала  Захід  України і пожалілась на те, що з нею не хотіли  спілкуватись російською. 

"Я приїжджала до Івано-Франківська, там гарні молочні продукти. Я приходила на ринок і казала: "Мені сподобався ваш сир, скільки він коштує?". А вона мені "буль-буль українською". Я кажу: "Вибачте, я не розумію, ви ж знаєте російську мову. Я ж у вас купую, скільки коштує?". І вона знову "буль-буль", а тоді кажу: "Та пішла ти", — розповіла російська зірка  В'ячеславу Манучарову.

Вже пізніше  сказала, що до цього часу  не розуміє такого  відношення до себе. 

"Я не можу це пояснити... Це ненависть молодшого брата", — пояснила акторка. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили Кіноактриса Оксана Сташенко  запам’яталась  українцям, бо грала ролі  в багатьох серіалах  і фільмах,  таких  як — "Повернення Мухтара". Як  інформують російські  видання,   росіянка  підтримує  криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські  актори ніби її зрадили. 

Сташенко критикує  колег, з якими  працювала до вторгнення, за те, що вони  висловлюють  звинувачення  РФ  в початку військового вторгнення. Вона  ще сказала, що після початку повномасштабного  вторгнення  її  власний номер телефону "злили"  і він з’явивсь у відкритому доступі  і  вказали, що росіянка виступає за продовження війни. Вона називає  "каліками на мізки" українських зірок, що  виступають  проти війни.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини