Головна Новини Світ Росія Алсу зробила заяву після розлучення і показала свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Алсу зробила заяву після розлучення і показала свого сина

Співачка Алсу відзначила свій день народження і показала фотографію найближчих їй людей

28 червня 2024, 22:45 comments1840
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Алсу, яка зараз переживає розлучення зі своїм чоловіком-бізнесменом Яном Абрамовим, відзначила свій день народження, опублікувавши фотографію з найближчими їй людьми на своїй сторінці в Instagram. На знімку видно її молодшого сина Рафаеля та доньок Мікеллу і Сафіну, але її чоловіка Яна Абрамова серед них немає.

Алсу зробила заяву після розлучення і показала свого сина

Співачка Алсу (фото з відкритих джерел)

Алсу підкреслила важливість сім'ї, маючи на увазі своїх дітей, і зазначила, що життя прекрасне, і вона вчиться цінувати кожну його мить. Вона також зазначила, що не шкодує про жодну подію в своєму житті, адже кожна з них має певний сенс і робить її сильнішою, розумнішою, впевненішою і мудрішою. Співачка наголосила, що зараз проживає свій найкращий вік і тепер точно розуміє свої бажання та цілі.

Алсу висловила подяку своїм батькам і дітям, зізнавшись, що відчуває абсолютне щастя. Вона також зазначила, що попереду на неї чекає багато цікавого і тепер по-справжньому розуміє фразу "В ** років життя тільки починається!"

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома російська співачка вперше прокоментувала розлучення з чоловіком після 18 років шлюбу. Журналісти російських  пропагандистських  ЗМІ вислідковували співачку Алсу і  захотіли дізнатись в зірки  подробиці її особистого життя. При цьому, їх зацікавили  подробиці розлучення з  поки ще чоловіком виконавиці  Яном Абрамовим.

Як  інформує  Стархіт, знаменитість  з'явилась на пре-паті фестивалю Best Music Fest на 84 поверсі в одному з офісів  вежі "Око" в Москва-Сіті, сама подія  проходитиме  в Дубаї в перших числах  листопада.

Під час  вечірки  Алсу  була в гарному настрої і  мала розкішний вигляд. На  озвучене питання про майбутні  зміни в особистому житті, Алсу кількома словами  відповіла, що в зірки все добре і  обговорювати своє розлучення вона не буде.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини