Головна Новини Світ Росія Відома російська співачка вперше прокоментувала розлучення з чоловіком після 18 років шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка вперше прокоментувала розлучення з чоловіком після 18 років шлюбу

Алсу подала на розлучення після 18 років шлюбу

20 червня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

Журналісти російських  пропагандистських  ЗМІ вислідковували співачку Алсу і  захотіли дізнатись в зірки  подробиці її особистого життя. При цьому, їх зацікавили  подробиці розлучення з  поки ще чоловіком виконавиці  Яном Абрамовим.

Відома російська співачка вперше прокоментувала розлучення з чоловіком після 18 років шлюбу

Співачка Алсу (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  Стархіт, знаменитість  з'явилась на пре-паті фестивалю Best Music Fest на 84 поверсі в одному з офісів  вежі "Око" в Москва-Сіті, сама подія  проходитиме  в Дубаї в перших числах  листопада.

Під час  вечірки  Алсу  була в гарному настрої і  мала розкішний вигляд. На  озвучене питання про майбутні  зміни в особистому житті, Алсу кількома словами  відповіла, що в зірки все добре і  обговорювати своє розлучення вона не буде.

"Все добре! Я не коментую, але все добре", — коротко сказала вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогер "злив" нові подробиці про зради чоловіка російської співачкаБлогер з Росії  Артем Суворкін  видав з потрохами чоловіка російської зірки Алсу Яна Абрамова. Як  посилаються на нього  пропагандистські російські ЗМІ,  Алсу обридло, що Ян Абрамов практично, не соромлячись, розгулював на всі боки.  Суворкін додає, що чоловік Алсу робив це практично відкрито і не соромився своїх пригод.

 Одна з фавориток Абрамова — це Анастасія  Решетова, яка, наче дві краплі води  є схожою  на Алсу. Пишуть, що  Ян Абрамов навіть  їздив з Решетовою  до Японії, виконавши  цю завітну мрію розлучниці.

Також "Коментарі" писали про те,  що в РФ розлучається найміцніша зіркова пара. Відома в РФ  співачка Алсу, що була в шлюбі з бізнесменом Яном Абрамовим 18 років, стала ініціаторкою  розлучення їх подружніх стосунків.  Як  інформують  пропагандистські телеграм-канали, співачка особисто оформила заяву в одному  із судів  російської столиці. 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини