Головна Новини Світ Росія Анексія Донбасу відкладається: у Кремлі розповіли, що пішло не так
commentss НОВИНИ Всі новини

Анексія Донбасу відкладається: у Кремлі розповіли, що пішло не так

У Кремлі визнали – "референдум" про входження ОРДЛО до складу РФ зараз провести неможливо

2 червня 2022, 17:10 comments2112
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", після окупації російськими військами Херсонської частини Запорізької областей, а також взяття під контроль Маріуполя в Москві різко заговорили про підготовку "референдумів" про приєднання до РФ захоплених територій. Звичайно ж, йшлося і про "референдум" у Луганській та Донецькій областях. Такими постановочними "референдумами" Кремль вирішив провести ту саму виставу, що й у Криму в 2014, анексувавши півострів. Але щось пішло не так і тепер речник Путіна заявляє, що "референдум" на Донбасі поки що відбутися не може.

Анексія Донбасу відкладається: у Кремлі розповіли, що пішло не так

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Причину, чому неможливо провести так званий "референдум" Дмитро Пєсков побачив у тому, що бойові дії на Донбасі продовжуються. При цьому проведення раніше бойових дій не бентежило рупор Кремля і він допускав "референдум" незабаром.

Прес-секретар Путіна зазначив, що для проведення "референдуму" потрібне не лише бажання громадян, які проживають в окупації, але також має відповідати обстановці – має бути повністю безпечним. Тільки коли Росії вдасться "створити умови", можна буде говорити про підготовку до "волевиявлення".                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — кордон між Україною та Польщею може перестати існувати: експерти розповіли, що це означає – чому це жахливо злить Росію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку тижня на Херсонщині ЗСУ відмінусували 3 вертольоти РФ – сьогодні ще 1. Українські захисники продовжують наступати та проводити контратаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини