Головна Новини Світ Росія Арестович прогнозує новий наступ Путіна: де і коли атакуватиме ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович прогнозує новий наступ Путіна: де і коли атакуватиме ворог

Логіка путінського наступу – отримати вигідні переговорні позиції

5 лютого 2023, 21:15 comments2950
Поділіться публікацією:

За словами військового експерта та ексрадника голови ОП Олексія Арестовича, очільник Кремля  виношує в планах реалізацію  нового наступу в Україні. Мета путінського задуму — довести військове вторгнення в глухий кут і потім настоювати  на переговорах.

Арестович прогнозує новий наступ Путіна: де і коли атакуватиме ворог

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це військовий експерт сказав, відповідаючи на питання  російської журналістки Юлії Латиніної та написав в соціальних мережах.  

"Логіка путінського наступу, що готується, зрозуміла – отримати більш вигідні переговорні позиції. Йому пояснили військові, що вони можуть і чого не можуть. Сподіваючись на максимум можливостей російських військових, він хоче завести війну в глухий кут та розпочати переговори",-  пояснив ситуацію Арестович.

Також ексрадник  голови ОП  розповів, якою є ситуація на лінії фронту. Там  загарбники мають два угруповання, що знаходяться  на Лиманському та Бахмутському напрямках. 

"Ці угруповання спробують довзяти Бахмут і піти на Лиман Йде поступове нарощування, вони щупають наші слабкі місця, шукають дірки у фронті, шукають, де зосередити основні зусилля, бережуть при цьому артилерію і боєприпаси нечисленні", – коментує ситуацію Арестович.

Військовий експерт переконаний, що російські збройні сили не  перебувають зараз в здоровій формі. 

"Вона почала домагатися тактичних успіхів, почавши піхотний наступ з артилерійською підтримкою, що впала на третину. Певний тактичний успіх це дає – нескінченні хвилі піхоти. Але тут же різкий, вибуховий стрибок втрат. Вони вирішили заплатити цю ціну. Вони готуються. Нарощуватимуть зусилля весь лютий. Пік у них, за задумом, я так розумію, – десь березень. Березень це період інтенсивних бойових дій.  І десь, щоб у квітні десь вже почати закріплюватися на рубежах", – пояснив свою позицію Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що Путін у розмові з ним пообіцяв не вбивати Зеленського.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ffffd

6 лютого 2023, 02:25

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини