Головна Новини Світ Росія Арестович розповів, який вихід можуть знайти у Путіна, щоб виправдати провал війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, який вихід можуть знайти у Путіна, щоб виправдати провал війни в Україні

Серед "зрадників" можуть опинитися міністр оборони РФ Сергій Шойгу та начальник Генштабу Збройних сил Валерій Герасимов

5 квітня 2022, 07:24 comments4398
Поділіться публікацією:

У президента Росії Володимира Путіна не залишатиметься іншого вибору, крім шукати зрадників усередині своєї країни, щоб виправдати провал війни в Україні. Завдання Путіна за будь-яких розкладів виглядати переможцем для російського пересічного обивателя. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку озвучив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Арестович розповів, який вихід можуть знайти у Путіна, щоб виправдати провал війни в Україні

Володимир Путін. Фото: Reuters

Радник голови ОП вважає, що у Путіна два варіанти, як бути – або досягати успіху в Україні, або виходити переможцем усередині країни, розкриваючи якусь внутрішню змову. Зараз перед Путіним стоїть завдання – знайти цих самих "змовників", влаштувати їм публічну кару, а потім гордо підписати мирну угоду, яка нібито врятує Європу.

Арестович припускає, що першими кандидатами в "зрадники" можуть бути міністр оборони РФ Сергій Шойгу та начальник Генштабу Збройних сил Валерій Герасимов.

За словами радника глави Офісу президента, Шойку та Герасимов можуть стати тією самою "парочкою", якій доведеться відповісти за те, що Путіну не вдалося досягти початкових планів. Крім цього, буде визначено ще кілька десятків командирів рангом нижче, командувачі російської армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – прем'єр Польщі Моравецький згадав про Гітлера та присоромив президента Франції Макрона за постійні дзвінки Путіну. Тільки за час початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Макрон щонайменше 8 разів телефонував до Путіна. Лідер французів виявився одним із тих європейських лідерів, який досі сподівається на конструктивний діалог із господарем Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

5 квітня 2022, 06:57

Люся дебіл,ні одні твої прогнози не були правильні.Буде ядерний удар з білорусії


Новини