Головна Новини Світ Росія Армія окупанта отримала «свіжу» партію бойових машин
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія окупанта отримала «свіжу» партію бойових машин

Міністерство оборони Росії відвантажили першу у 2023 році партію бойових машин піхоти БМП-3

3 лютого 2023, 20:34 comments9473
Поділіться публікацією:

Ворог продовжує посилювати свою боєздатність новою технікою. Днями нова партія БМП-3 виїхала із заводу у військові частини. Їх виготовили на підприємстві "Курганмашзавод", яке входить до холдингу "Высокоточные комплексы", пишуть "Коментарі".

Армія окупанта отримала «свіжу» партію бойових машин

Кадр з відео “Ростех”

Кількість переданих машин не розголошують і тримають цю інформацію засекреченою. Проте відомо, що протягом 2023 року замовнику надійдуть також модернізовані багатоцільові десантні бронетранспортери БТР-МДМ "Ракушка". А ще Міноборони Російської Федерації отримає броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-Л.

У пресслужбі корпорації "Ростех" зазначили, що з 2022 року "Курганмашзавод" працює у спеціальному режимі. Ціла низка виробничих підрозділів працює цілодобово.

Як розповідають військові експерти, БМП-3, на відміну від попередніх версій, має нові ходову частину, двигун, систему озброєння, гідромеханічну трансмісію. Окрім того, виробник заявив і про підвищену захищеність екіпажу.

На нових бойових машинах піхоти країни-агресорки встановлені водометні рушії, які використовуються для форсування водних перешкод. Переднє розташування моторно-трансмісійного відділення замінено на кормову – за танковою схемою. Це покращує огляд механіка-водія, життєздатність внутрішнього об’єму, також вигідніше розподіляється вага по довжині машини.

Саме ж оснащення БМП-3 включає 100-мм гармату 2А70, 30-мм автоматичну гармату, 7,62-мм кулемет ПКТ, систему керування вогнем, напівавтоматичний механізм заряджання, приціл з функцією нічного бачення, стабілізатор озброєння. Машини, які вже передали Міноборони РФ обладнані основним прицілом навідника-оператора "Содема" та додатковими комплектами захисту – броньовими екранами та решітками.

Читайте також на порталі "Коментарі", стало відомо коли Україна отримає від США високоточні ракети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини