Головна Новини Світ Росія Атака дронів по Москві: у Росії заявили про нову реальність
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака дронів по Москві: у Росії заявили про нову реальність

Після атаки безпілотників по Москві депутат РФ заявив, що для Росії починається "нова реальність, яку необхідно усвідомити".

30 травня 2023, 12:45 comments1278
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вранці, 30 травня невідомі безпілотники здійснили атаку по Москві та прилеглим районам російської столиці. На неочікуваний напад дронів відреагував один з соратників Путіна — Олександр Хінштейн, який заявив, що у Росії настає нова реальність. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російського політика.

Атака дронів по Москві: у Росії заявили про нову реальність

Депутат РФ Олександр Хінштейн. Фото з відкритих джерел

Депутат Державної Думи РФ від  провладної партії "Єдина Росія" Олександр Хінштейн відреагував на атаку дронів по Москві.

"Відбитий сьогодні наліт ескадрильї дронів на Москву — це нова реальність, яку необхідно усвідомити", — говорить Хінштейн.

Далі російський політик звинуватив Україну в атаці безпілотників на столицю Росії, попри те, що представник Офісу президента Михайло Подоляк не підтвердив причетність Києва до нападу дронів на Москву.

"Безперечно, диверсійно-терористичні атаки України лише наростатимуть. І необхідно кардинально посилювати заходи оборони та безпеки, особливо щодо протидії безпілотникам", — говорить депутат Держдуми РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась карта, куди здійснювали атаку безпілотники по Москві. Більшість дронів зосереджена поблизу елітних районів російської столиці та за кілька кілометрів від резиденції Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про керівника Головного управління розвідки України Кирила Буданова, який відреагував на збільшення кількості масових ракетних атак Росії у травні. За його словами "відповідь не забариться" та додав, що "скоро всі все побачать". Наступного дня Москву атакували невідомі безпілотники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hinshtein/3923
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини