Головна Новини Світ Росія Автівка Ксенії Собчак потрапила в ДТП: померла пасажирка легковика
commentss НОВИНИ Всі новини

Автівка Ксенії Собчак потрапила в ДТП: померла пасажирка легковика

У поліції відкрили кримінальну справу

10 жовтня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Автівка відомої російської журналістки та зірки Ксенії Собчак потрапила в аварію неподалік від Адлера в темну пору доби 9 жовтня. Про це повідомляє ТСН.

Автівка Ксенії Собчак потрапила в ДТП: померла пасажирка легковика

У ДТП померла пасажирка іномарки, фото з відкритих джерел

Попередньо, є версія, що водій Mercedes, в якому перебувала Собчак з іншими пасажирами, виконував маневр обгону. Коли авто об'їжджало мікроавтобус, на зустрічній смузі їхав легковик Volkswagen. Внаслідок лобового зіткнення несумісні з життям травми отримала пасажирка Volkswagen. Жінка померла на місці аварії, їй було 35 років. Також медична допомога знадобилася водію цього авто та ще одній пасажирці.

За деякими повідомленнями, Ксенія Собчак викликала таксі та поїхала з місця аварії в аеропорт Сочі. На місце виїхали поліціянти та медики екстреної допомоги. Чи потребували потерпілі госпіталізації не повідомляється.

Як повідомляють у поліції Росії в Краснодарському краї, аварія сталася близько 21:00. За фактом порушення правил дорожнього руху відкрито кримінальну справу.

Наразі Собчак прокоментувала подію, говорить, що поспішала побачити дитину. Тепер піде до лікарів на обстеження, бо має травми внутрішніх органів та струс мозку.

В лікарні померла ще одна жінка — пасажирка Volkswagen, жінці було 30 років. Водій перебуває в лікарні.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Татарстані загинуло 16 людей в результаті авіакатастрофи. Сімох осіб госпіталізовано з тяжкими травмами. Літак впав за 6 кілометрів від Мензелінська. Очевидці писали, що бачили дим в районі аварії. В аероклубі теж говорять, що літак за кілька хвилин після вильоту зник з радарів.

Також ми писали, що на дорозі "Київ-Одеса" загинуло двоє людей. Смертельна аварія трапилася на 455 кілометрі дороги "Київ-Одеса", неподалік села Холодна Балка. В темну пору доби на цій ділянці зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус. Скільки пасажирів в автобусі перебувало на момент зіткнення не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Маруся

10 жовтня 2021, 14:01

лошадь попала в аварию?вот тварь, кобыла выжила. жаль девочку которая погибла.


Новини