Головна Новини Світ Росія В Татарстані загинуло 16 людей: причини катастрофи вже встановлюють
commentss НОВИНИ Всі новини

В Татарстані загинуло 16 людей: причини катастрофи вже встановлюють

Літак аероклубу розбився з парашутистами

10 жовтня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

В неділю, 10 жовтня, стало відомо про те, що літак L-410 зник з радарів, пілоти не виходили на зв'язок. Про це повідомляє РБК-Росія.

В Татарстані загинуло 16 людей: причини катастрофи вже встановлюють

У Росії розбився літак із парашутистами, фото Telegram 112

Як пізніше з'ясувалося, літак впав в межах Мензелінського району республіки Татарстан. В літаку було 23 особи, наразі відомо про 16 загиблих, серед них обидва пілоти. Вижило семеро людей. Частина потерпілих з тяжкими травмами госпіталізована до районної лікарні. Частину потерпілих евакуюють вертольотами до лікарень столиці республіки та лікарні швидкої допомоги Набережних Човнів.

Відомо, що через поломку літака пілот намагався зробити аварійну посадку, але літак на швидкості врізався в землю й розломився навпіл. На борту виникла пожежа. На місце аварії прибули оперативні служби та загасили вогонь й дістали живих з понівеченого салону.

Поки що версій авіакатастрофи декілька: несправність, помилка пілота, перевантаження. Літак віз парашутистів місцевого аероклубу, щоб ті змогли здійснити стрибки в повітря. Попередньо, було 20 парашутистів.

Літак впав за 6 кілометрів від Мензелінська. Очевидці писали, що бачили дим в районі аварії. В аероклубі теж говорять, що літак за кілька хвилин після вильоту зник з радарів.

На місці події працюють криміналісти та слідчі. За фактом відкрито кримінальну справу. Причини катастрофи встановлюються.

Очільник республіки висловив співчуття рідним загиблих.

Як повідомляв портал "Коментарі", літак авіакомпанії Emirates Airlines здійснив екстрену посадку в аеропорту Стамбула. Капітан борту A380 прийняв таке рішення, бо одна з пасажирок у салоні перенесла інфаркт під час польоту.

В Татарстані загинуло 16 людей: причини катастрофи вже встановлюють - фото 2
В Татарстані загинуло 16 людей: причини катастрофи вже встановлюють - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини