Головна Новини Світ Росія Багатьох російських артистів викликають до суду у справі про давнє вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Багатьох російських артистів викликають до суду у справі про давнє вбивство

150 свідків знову піднімуть на вуха у зв'язку з відновленням розслідування

25 липня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 Російських співаків-путіністів Олега Газманова, Ігоря Ніколаєва, Наташу Корольову, Богдана Тітоміра, Лоліту та втікача Олександра Цекало допитають у суді у справі вбитого співака і композитора Ігоря Талькова. Відновлення розслідування, яке було ініційоване адвокатом організації "Сорок сороків", стосується подій 1991 року, коли Ігор Тальков був застрелений у Ленінградському палаці спорту "Ювілейний".

Багатьох російських артистів викликають до суду у справі про давнє вбивство

Вбивство Ігоря Талькова (фото з відкритих джерел)

За версією слідства, під час сварки перед концертом між Ігорем Тальковим, його охоронцем Ігорем Малаховим та Валерієм Шляфманом, Шляфман, захищаючи Малахова, вистрелив і випадково влучив у Талькова. Валерій Шляфман, який зараз проживає в Ізраїлі під іменем Валерій Висоцький, заочно заарештований. Існують припущення, що його брат, відомий у кримінальних колах Петербурга, допоміг йому втекти з країни.

Адвокати і громадські активісти стверджують, що це не було вбивством з необережності, а цілеспрямованою дією. Вони планують звернутися до суду з проханням врахувати всі нові обставини і можливу змову. Перший судовий розгляд відбудеться 23 липня в Петроградському районному суді Петербурга.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії нарешті завершили розслідувати вбивство Ігоря ТальковаВ терористичній РФ  завершили розслідування про вбивство популярного виконавця і композитора 90-х Ігоря Талькова. За інформацією, що оприлюднили пропагандистські  ЗМІ,  співробітники слідчого  комітету Санкт-Петербурга повністю завершили розслідування справи про вбивство співака Ігоря Талькова, це було в 1991 році. Головний підозрюваний у гучній справі залишився концертний директор співака Валерій Шляфман.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash/55967

Новини