Головна Новини Світ Росія Безпілотник вночі атакував Москву: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Безпілотник вночі атакував Москву: деталі

Мер Москви Сергій Собянін стверджує, що російські системи ППО відбили атаку невідомого безпілотника.

19 листопада 2023, 08:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За словами мера Москви Сергія Собяніна вночі Москву атакував невідомий безпілотник, якого збили у Богородському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Безпілотник вночі атакував Москву: деталі

Атака безпілотника на Москву. Фото з відкритих джерел

Російські Telegram-канали близько 1:00 почали публікувати фото та відео вибуху безпілотника у передмісті Москви. Згодом з'явилось офіційне повідомлення мера Москви Сергія Собяніна. За словами Собяніна протиповітряна оборона РФ збила невідомий дрон.

"Сьогодні вночі в Богородському міському окрузі силами ППО припинено спробу атаки безпілотника на Москву. Руйнувань і постраждалих унаслідок падіння уламків попередньо немає", — написав Собянін.

Уламки від збиття дрона впали на Горьківське шосе, а сама траса була перекрита деякий час для роботи спецслужб. Така ситуація викликала значні затори у передмісті Москви.

Нагадаємо, що безпілотники почали атакувати Москву з травня цього року. Тоді два дрони вдарили по даху Кремля. Пік активності атак безпілотників відбувся на початку серпня. У той час по столиці Росії майже кожного дня відбувались прильоти дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Москвою дрони атакували підприємство з розробки ракет "Кинджал". Саме ці ракети накопичує Росія для майбутніх масових атак по українській енергетичній системі.

Також "Коментарі" писали, що український журналіст Роман Цимбалюк розповів, чому Володимир Путін не коментує атаки безпілотників по Москві. За його словами це російський принцип, який полягає в тому, що громадяни РФ не повинні знати правду, а слухати лише Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини