Головна Новини Світ Росія Чому Путін не коментує удари по Москві та Криму: єдина причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Путін не коментує удари по Москві та Криму: єдина причина

У свідомості росіян окупанти "клацають, як горішки", HIMARS, вважає Роман Цимбалюк

28 серпня 2023, 09:34 comments4688
Поділіться публікацією:

Вже й дня не минає, щоб невідомі дрони не атакували Москву та тимчасово окупований Крим. Водночас російський диктатор ніби не помічає цього, ніяк не реагуючи на те, що відбувається. Так відбувається через те, що в РФ діє пропагандистський принцип — "не дивись нагору, ніякого негативу". Його дотримується Володимир Путін, відмовляючись оцінювати негативні явища. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив відомий журналіст Роман Цимбалюк.

Чому Путін не коментує удари по Москві та Криму: єдина причина

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Це ж принцип, знову ж таки, ... це все базується якраз на Олі Скабеєвої (Ред. — Російська пропагандистка), так. У них же принцип який — ось цієї великої, надутої Олі Скабеєвої глобальної, — не дивися вгору, ніякого негативу" , – вважає Роман Цимбалюк.

За його словами, росіяни не повинні знати правду, а повинні тільки знати те, що сказав російський диктатор Путін, незалежно від того, чи правда це чи ні.

"Цар — він же сказав якийсь час тому, що HIMARS (Ред. – американська реактивна система залпового вогню) вони клацатимуть, як горішки, так от у Москві, у їхній свідомості, вони їх продовжують клацати", – заявив журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто був зацікавлений у смерті Пригожина більше, ніж Путін: відповідь ISW.

Також видання "Коментарі" повідомляло – смерть ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина внаслідок авіакатастрофи 23 серпня була офіційно підтверджена. За даними Слідчого комітету (СК) РФ, завершено проведення молекулярно-генетичних експертиз. Особи всіх 10 загиблих нібито встановлені, вони відповідають списку, заявленому у польотному листі. Тим часом правозахисник і журналіст Володимир Осєчкін запевняє, що Пригожин був готовий до такого розвитку – і тепер очікуються масові витоку компромату на Путіна. А видання France24 припускає, що місце Пригожина на чолі керівником ПВК "Вагнер" може зайняти нібито зраджений його офіцер Андрій "Сивий" Трошев, який не підтримав вагнерівців у червневому заколоті. Куди, швидше за все, хитнеться ситуація після смерті Пригожина? Хто і чому отримав від неї вигоди, а хто проблеми? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини