Головна Новини Світ Росія Безумство посилюється: Охлобистін хоче канонізувати ватажків "ДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Безумство посилюється: Охлобистін хоче канонізувати ватажків "ДНР"

Охлобистін запропонував визнати "святими" трьох ліквідованих бойовиків

5 січня 2024, 20:38
Поділіться публікацією:

Російський адепт Путіна, актор телесеріалу "Інтерни" Іван Охлобистін запропонував зарахувати до "лику святих" колишніх ватажків "ДНР" Олександра Захарченка, Арсена Павлова та Михайла Толстих. Всіх трьох бойовиків було ліквідовано ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, передає портал "Коментарі" з посиланням на українські медіа.

Безумство посилюється: Охлобистін хоче канонізувати ватажків "ДНР"

Охлобистін давно відомий своїми людоїдськими заявами. Фото з відкритих джерел

Адепт "руського міра" запропонував канонізувати колишнього очільника "ДНР" Олександра Захарченка та ватажків бандформувань "Мотороллу" і "Гіві" за те, що особисто знав бойовиків та вважає їх "гідними людьми".

Путініст заявив, що "свідчить", що всі три колишні ватажки "ДНР" "гідні", щоби бути канонізованими.

Іван Охлобистін запропонував визнати бандитів "святими" спочатку на місцевому рівні, а потім, якщо "почнуться чудеса", визнати їх "святими" у всеросійському масштабі.

Актор також заявив, що російська церква повинна визнати бойовиків "святими", оскільки вони "вважали себе православними християнами", "були безсрібники" і "билися за справедливість".

Раніше портал "Коментарі" повідомляють, що українське посольство в Італії закликало італійську владу не допустити проведення 20 січня у місті Модена проросійської виставки, яка присвячена окупованому Маріуполю. Дипломатичне представництво України в Римі вже надіслало офіційний запит про скасування проросійської виставки про Маріуполь. В анонсі заходу про "швидкий процес відновлення" Маріуполя, зруйнованого РФ, вказані традиційні кремлівські пропагандистські тези про нібито "народне повстання" на Донбасі, яке "привело до звільнення міста".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 січня 2024, 21:11

Чудово! Тепер наша фанатична вишивата буде фанатіти і битись в екстазі від 6 в 1: 1. Від зради своїх рідних богів; 2. Від фанатіння перед чужим юдейським Богом; 3. Молитись на імперських святих; 4. Фанатично плазувати перед юдейським Богом, який повністю став на сторону Путіна і Росії; 5. Битись в екстазі, за тими ж обрядами, за якими освячують ворога і його зброю на наше вбивство; 6. Молитись на бандитських ватажків.А далі буде ще! Але покора овець юдейського Бога не знає меж. Вони не змінюються, вони ходять по тим самим граблям.


Новини