Головна Новини Світ Росія "Бігають, кудахчуть": російський пропагандист розкритикував окупантів за боягузтво у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бігають, кудахчуть": російський пропагандист розкритикував окупантів за боягузтво у Курській області

Він заявив, що окупанти не здатні "в силу свого мікроскопічного мозку дати відсіч".

22 серпня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

 Ексдепутат Держдуми РФ Володимир Лєпьохін, який зараз виступає як "політолог" Кремля, жорстко розкритикував російські війська в Курській області, порівнявши їх з безпорадними курми. У своїй заяві він зазначив, що Збройні сили України діють як лисиця в курнику, тоді як російські військові демонструють нездатність чинити опір через "мікроскопічний мозок".

"Бігають, кудахчуть": російський пропагандист розкритикував окупантів за боягузтво у Курській області

Володимир Лєпьохін (фото з відкритих джерел)

"Це виглядає так, ніби в загін з курми забігла лисиця, що символізує ЗСУ. Курки носяться по загону, кудахчуть, махають крилами, але лисиця поступово їх пожирає, оскільки кури через свій мізерний мозок не можуть дати організований опір", — заявив Лєпьохін, додавши, що, на його думку, відсутня ефективна система управління військами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін назвав курський прорив "ситуацією", а Міноборони РФ показало, як вони бомблять свою територію.  Російський диктатор Володимир Путін досі не визначився, як офіційно називати наступальну операцію ЗСУ в Курській області. Водночас російське Міністерство оборони офіційно звітує про удари по російській території, що привертає увагу до ситуації на кордоні. 

Посилаючись на російські пропагандистські агенції "ТАСС" і "РИА Новости", Путін провів нараду для обговорення подій у прикордонних регіонах, зокрема в Курській області. Хоча він не дав чіткого пояснення щодо ситуації, він звернувся до тимчасово виконуючого обов'язки губернатора Курської області Олексія Смирнова із запитом про ситуацію на Курській АЕС. Смирнов запевнив, що станція працює у штатному режимі, хоча Путін, схоже, очікував іншої відповіді й сам розповів про спроби завдати ударів по АЕС.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини