Головна Новини Світ Росія Бєлгородська та Курська області: РФ перекидає війська на нові ділянки кордону з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Бєлгородська та Курська області: РФ перекидає війська на нові ділянки кордону з Україною

У ЗМІ повідомляють, що Росія продовжує нарощувати війська на кордоні з Україною

31 грудня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

У Кремлі не мають наміру коригувати свої плани щодо України, незважаючи на прямі попередження Заходу про санкційний тиск. Такого висновку можна дійти, виходячи з повідомлень про те, що Росія продовжує нарощування своїх військ на кордоні з Україною. Причому робить вона це не лише зі сторони окупованої частини Донбасу, а й на інших ділянках українсько-російського кордону. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Conflict Intelligence Team".

Бєлгородська та Курська області: РФ перекидає війська на нові ділянки кордону з Україною

Російські війська. Фото: Conflict Intelligence Team

Видання зазначає, незважаючи на те, що вже анонсовані переговори між США, Росією та ОБСЄ щодо гарантій безпеки в Європі Росія не припиняє перекидати свої війська до кордону з Україною. До зафіксованих раніше таборів та складів техніки додалися зенітні ракетні комплекси.

За даними Conflict Intelligence Team, найбільше військової техніки та озброєння Москва перекинула на північний схід від українського кордону. І тут важливо звернути увагу на те, що ці регіони не межують з Донбасом, де частину кордону контролює РФ. Фактично йде перекидання військ у Бєлгородську та Курську області. На півдні та заході Бєлгородська область межує з Луганською, Харківською та Сумською областями. Курська область на південному заході межує з Сумською областю. Як відомо, тут Україна чітко контролює свій кордон, але до нього починають прибувати російські війська.

Також нові супутникові знімки, зроблені приватною американською компанією, показують, що РФ активізувала нарощування своїх сил в анексованому Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден пообіцяв Путіну рішучу відповідь США у разі вторгнення в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

31 грудня 2021, 10:03

Это "российские войска" на фото??? Три сарая на гусеницах.


Новини