Головна Новини Світ Росія Біля Ростова у багнюці застрягли російські танки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Ростова у багнюці застрягли російські танки (ВІДЕО)

Танкова рота ЗС РФ у Ростовській області повністю застрягла у багнюці

11 лютого 2022, 18:45 comments1878
Поділіться публікацією:

Російські танкісти з підрозділу ЗС Росії на території Ростовської області забуксували у місцевій багнюці. Хоч країна-агресор вихваляється своєю всемогутньою армією та міцною бойовою технікою – насправді це зовсім не так. Відеоролик із російськими танками, що буксують у багні ґрунтових доріг, розмістив Сергій Мельничук на своїй сторінці у мережі.

Біля Ростова у багнюці застрягли російські танки (ВІДЕО)

Російські танки добряче застрягли у багнюці (фото з відкритих джерел)

"Розійдемося. Вони до нас не домчать. Танковий підрозділ російської армії на території  Ростовської області", — так підписаний відеоролик.

До слова, зараз на території нашої країни передбачають потепління. У східних регіонах дощі та відлига вже кілька днів, а територія у районі кордону з Білорусією при такому температурному режимі перетворилась на суцільну багнюку.

Тому пройти  російській важкій техніці ґрунтовими  дорогами  буде складно. Мешканці країни, які пишуть коментарі, радіють із такої ситуації й кажуть, що вояки української  армії сильні.

За їх судженнями, у лютому ще довго буде тепло. Тому  хай би їх ще зверху бетоном залило. Героям слава! А далі весна, городи, їх ніхто не пустить по зораному, стверджують інші. Ще одні вимагають, джавелінів на російську техніку. І пишаються українськими воїнами із ЗСУ.

При цьому навіть при можливості військової агресії РФ українське військо добре озброєне й оснащене всім необхідним. Тільки 10 лютого в Україні приземлився  авіаборт із військовою допомогою від Сполучених Штатів.

За інформацією представників американського посольства, США надали нам майже 1200 тонн обладнання, яке затвердив президент Байден у січні. Ця  військова допомога необхідна Україні, щоб захистити себе у разі можливої російської агресії.   

Нагадаємо, "Коментарі" інформували про те, що Росія перекриває райони Чорного й Азовського морів під виглядом навчань.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Буба

11 лютого 2022, 22:43

Танк вижу, Ростов не вижу.

Владимир

11 лютого 2022, 18:56

Клоуны


Новини