Головна Новини Світ Росія Бійня у Пермі: 12-річного стрілка обстежать психіатри
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійня у Пермі: 12-річного стрілка обстежать психіатри

Він каже, що нікого не збирався вбивати

19 жовтня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

Російського підлітка, що почав стріляти в навчальному закладі селища Сарс неподалік Пермі, передали під опіку місцевих психіатрів. Про це інформує Слідчий комітет Російської Федерації.

Бійня у Пермі: 12-річного стрілка обстежать психіатри

Стрілку нададуть психіатричну допомогу (фото з відкритих джерел)

 12-річний школяр, який прийшов на навчання зі зброєю в руках, під час розслідування повідомив російським правоохоронцям, що він не планував нікого вбивати. Ні своїх однокласників, ні місцевих вчителів.

 За інформацією, яка розміщена на сайті цієї правоохоронної установи, неповнолітній, як цього вимагає закон, доставлений в спеціальну медичну установу, де його обстежать спеціалісти. Також вони нададуть дитині спеціальну психіатричну допомогу. 

Разом з тим, представники слідчого комітету опитали всіх однокласників стрілка та вчителів.

Були опрацьовані  та проаналізовані документи охоронної фірми, яка відповідала за безпеку цього навчального закладу. Зараз, в процесі слідства, проводиться кілька спеціалізованих  судових експертиз. Серед них балістична, медична та інші.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Пермський державний університет напав стрілок: все, що відомо про стрілянину. Студенти почали вистрибувати через вікна. За словами пресслужби університету, постраждали десять чоловік. П'ятеро були вбиті. Адміністрація закликала всіх закритися в своїх кабінетах. Особу стрільця поліція почала встановлювати. Але пізніше  Тимур Бекмансуров в своїх соціальних мережах опублікував докладний план нападу на ВНЗ. Він в подробицях розповів, як відвідував психіатра, купував зброю і готував напад. Спершу він хотів напасти на свою колишню школу.  Тимуру всього 18 років.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини