Головна Новини Світ Росія Бійня в Дагестані та удар України по Севастополю: як відреагував Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійня в Дагестані та удар України по Севастополю: як відреагував Путін

Традиційно у Кремлі пригрозили наслідками для США, які постачають Україні зброю для ударів по Криму.

24 червня 2024, 17:00 comments7517
Поділіться публікацією:

На другий день після бійні у Дегестані, де загинуло близько 20 людей, та атаки України по Криму з використанням американських ракет ATACMS, з'явилася реакція Путіна. Традиційно її озвучив його речник Дмитро Пєсков. Так, за його словами, "Путін глибоко співчуває всім, хто втратив своїх рідних у Криму та родичам і близьким загиблих у Дагестані". Також кремлівський речник повідомив, що нібито Путін постійно отримує доповіді та дає відповідні доручення. Його слова цитують російські пабліки.

Бійня в Дагестані та удар України по Севастополю: як відреагував Путін

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Путін продовжує отримувати інформацію як надається допомога постраждалим внаслідок ракетної атаки на Крим. Як надається допомога тим, хто був поранений, рідним, які втратили родичів унаслідок нарощування злочинців у Дагестані. Вчора Путін постійно отримував доповіді, давав необхідні доручення. Путін глибоко співчуває всім тим, хто втратив своїх рідних у Криму і родичам та близьким загиблих у Дагестані. Усім буде надано відповідну допомогу, вона надається і по лінії служб охорони здоров'я всім, хто постраждав",- заявив Пєсков.

Також "Коментарі" писали про те, що речник Кремля Дмитрій Пєсков прокоментував атаку України по Криму з використанням американських ракет ATACMS. Представник Адміністрації Путіна заявив, що такі дії не залишаться без відповіді Росії.

Міністерство оборони РФ заявило, що в ніч на 23 червня Україна атакувала Севастополь ATACMS, а після роботи ППО деякі ракети впали та вбили цивільних у Криму. На інцидент відреагував речник Кремля, який звинуватив США в ударі по Криму.

Попри небезпеку для життя цивільних Пєсков заявив, що Росія не збирається припиняти туристичний сезон в Криму та дозволить росіянам відпочивати на півострові, який став російською воєнною базою.

Крім того, Пєсков додав, що російські слідчі будуть розслідувати можливу причетність України та Заходу до терактів в Дагестані, які, за його словами нібито можуть бути пов’язані з ударами по Севастополю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини